Đukanović: Država potpuno čista u slučaju Možura, u Crnoj Gori nema ni jednog krivca

"Naši politički kokurenti svjesni svojih deficitarnih snaga pookušavaju da proizvodnjom afera naude DPS-u a onda i meni", rekao je Đukanović

35705 pregleda 949 reakcija 230 komentar(a)
Đukanović danas na Cetinju, Foto: Predsjednik.me
Đukanović danas na Cetinju, Foto: Predsjednik.me

Predsjedik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je da je u slučaju Možura "sve besprekorno čisto odrađeno", da je država Crna Gora "u potpunosti čista" i da odgovorno tvrdi da u Crnoj Gori nema ni jednog krivca.

On je kako prenosi portal RTCG, istakao da opozicija, dio nvo sektora i dio medija pokušavaju da oštete aurtoritet predsjednika države, ne štedeći ni državu.

"Vjerujem da takve priče više nikog ne iznenađuju, vrijeme je predizborne kampanje, to je već postalo dio tradicije našeg političkog života u Crnoj Gori. Naši politički kokurenti svjesni svojih deficitarnih snaga pookušavaju da proizvodnjom afera naude DPS-u a onda i meni", rekao je Đukanović.

Naveo je da cijela Crna Gora "svjedoči koliko je bilo takvih afera i kako je svaka završila".

"Nema tu ništa novo, ovo je jedna afera iz takvog repertoara. Opozicija, nvo sektor i dio medija pokušavaju da oštete aurtoritet predsjednika države ne štedeći ni državu," naveo je Đukanović.

Istakao je da je Ministarstvo ekonomije saopštilo činjenice koje su već relevantne.

"U jednom dijelu tog perioda bio sam predsjednik Vlade i nijesam našao zashodno da reagujem. Sve je u tom procesu urađeno besprekorno zakonito",kazao je Đukanović.

On je istakao da država "nije ništa izgubila u tom poslu nego je čak na dobitku jer je ovo vrijedna investicija".

Bonus video: