"Za budućnost Crne Gore" u Beranama: Onaj ko ne sluša glas naroda, mora biti svrgnut od strane tog naroda

Zdravko Krivokapić se, zajedno sa nosiocem liste “Za budućnost Budve” Markom Batom Carevićem, sastao sa vladikom budimljansko-nikšićkim Joanikijem i gradonačelnikom Berana, Dragoslavom Dadom Šćekićem

20031 pregleda 64 reakcija 65 komentar(a)
Sa sastanka u Beranama, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore
Sa sastanka u Beranama, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore

“Onaj ko ne sluša glas naroda, mora biti svrgnut od strane tog naroda'', poručili su iz koalicije "Za budućnost Crne Gore" tokom današnjeg boravka u Beranama.

Nosilac liste koalicije, Zdravko Krivokapić, tokom posjete Vasojevićima i manastiru Đurđevi stupovi istakao je da, ''kako manastir koji se nalazi na grbu Berana svjedoči o pobjedi Sv. Đorđa, tako je i pobjeda opozicije na izborima više nego sigurna''.

On se zajedno sa nosiocem liste “Za budućnost Budve” Markom Batom Carevićem sastao i sa vladikom budimljansko-nikšićkim Joanikijem i gradonačelnikom Berana, Dragoslavom Dadom Šćekićem.

"U ime naše pobjede i zajedničkog uspjeha želim da kažem da će nova vlast otvoriti fond za razvoj sjevera, a onda i cijele Crne Gore, za dobro svakog građanina'', kazao je Šćekić.

Carević je poručio da je pobjeda ove koalicije neminovna, te da duguje zahvalnost Vasojevićima na podršci koju su pružili Budvi u posljednjim mjesecima.

Oni su pozvali sve građane da 30. avgusta izađu na izbore i glasaju za budućnost Crne Gore.

Bonus video: