Vjerovali ili ne, policijac ne reaguje na prijetnje Bečiću, već se pravi da ih ne čuje, a potom mu i piše kaznu

Kazali su da je skandalozno to što policajac uopšte nije htio da reaguje ni po dobijenoj prijavi od strane lidera Koalicije, već je nastavio da piše kaznu autobusu neosvrćući se na prijetnje koje su upućene Bečiću.

54554 pregleda 77 reakcija 0 komentar(a)
Policajac piše kaznu, Foto: Demokratska Crna Gora
Policajac piše kaznu, Foto: Demokratska Crna Gora

Cijela Crna Gora je, prethodnih dana, svjedočila napadima na nosioca liste i funkcionere koalicije “Mir je naša nacija”.

Ako je neko i imao sumnju da je riječ o incidentnim slučajevima, jučerašnji događaj na Cetinju ga je razuvjerio.

VIDEO OKRŠAJA POLICIJE I OPOZICIONOG LIDERA:

„Ne radi se, ovdje, ni o kakvim incidentnim, niti slučajnim situacijama, već o naručenim, zadatim i izazvanim incidentima sa ciljem sprјečavanja koalicije “Mir je naša nacija” da neometano sprovodi svoju predizbornu kampanju. To se čini kroz različite oblike opstrukcija, što od strane pripadnika Uprave policijе, što od strane opskurnih aktivista DPS-a, ali ono što je sigurno a od juče – i dokazano, jeste to da se sve čini po zadatku Zorana Lazovića i Veselina Veljovića“, kazali su iz Koalicije.

Istakli su da je jučerašnja situacija na Cetinju otklonila sve dileme i da je javnost bila u prilici da vidi kako, dok policajac piše kaznu autobusu koalicije “Mir je naša nacija”, na pola metra od njega, jedan pripadnik najopskurnijeg polusvijeta – aktivista DPS-a, iz sigurnosti svog automobila prijeti lideru Koalicije “Mir je naša nacija”, dobacujući njemu i funkcionerima koalicije na krajnje primitivan način.

„Ono što je u ovoj situaciji bilo još opskurnije od kukavičkog postupka tribalne pojave iz bijelog pežoa, koja je, nakon što je dobacila, a kada je lider Koalicije krenuo da izlazi iz autobusa, udarila po gasu i “dostojanstveno” se udaljila, jeste ponašanje policajca koji se pravio da nije čuo psovku iako je junaku na točkovima bio neuporedivo bliži od predsjednika Demokrata“, istakli su iz koalicije „Mir je naša nacija“.

Kazali su da je skandalozno to što policajac uopšte nije htio da reaguje ni po dobijenoj prijavi od strane lidera Koalicije, već je nastavio da piše kaznu autobusu neosvrćući se na prijetnje koje su upućene Bečiću.

„Iz svega navedenog nedvosmisleno proizilazi da se radi o sinhronizovanoj hajci na koaliciju „Mir je naša nacija“ od strane pripadnika policije i mafije, koja za cilj ima da opstrukcije u sprovođenju izborne kampanje, a što govori isključivo o panici diktatorskog režima.

Naime, kako navode iz Koalicije, kristalno je jasno da se ovdje ne radi o incidentnom slučaju, već o nastavku nečega što traje već godinama a na šta institucije uporno ćute.

Podsjetili su na brojne napade na funkcionere Demokrata, pravljenje sačekuša, repertiranje pištolja na glavama poslanika, krvave glave kandidata za odbornike i cijelog horora koji kreira DPS u cilju širenja straha.

„Ipak, namjerili su se na pogrešne. Nas ne mogu ni zastrašiti ni zaustaviti. Borićemo se do kraja da od Crne Gore napravimo slobodnu, modernu i evropsku državu, a da diktatora, njegove službe i mafiju jednom za svagda izvedemo pred lice pravde. Zato je mir Crna Gora kao država vladavine prava, slobodnih institucija i policije koja štiti građane, a ne država kriminalaca, tajkuna i ubica koji sada njom upravljaju. Mir je kada vlast nije u sprezi sa mafijom već u sprezi sa građanima. Mir je kada policija radi svoj posao, a ne ono što joj se naredi. To je mir za koji se borimo, i zato je mir naša nacija“, kazali su iz koalicije „Mir je naša nacija“.

HAOS NA RASKRSNICI: