Demokrate: Aktivista DPS-a napao Mrvaljevića na Cetinju, podnešena krivična prijava

"Sada je sasvim očigledno da se u potpunoj nemoći i političkom kukavičluku, DPS opredijeljuje za podmetanja, kažnjavanja i fizičke obračune sa funkcionerima Koalicije „Mir je naša nacija“

15445 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Koalicija Mir je naša nacija
Foto: Koalicija Mir je naša nacija

Aktivista DPS-a Željko Draganić je bez ikakvog poovoda, porvocirao, a onda i uputio niz prijetnji i uvreda Danilu Mrvaljeviću, pre, predsjedniku OO Demokrata Prijestonice Cetinje i kandidatu za poslanika Koalicije, kao i njegovoj porodici, saopšteno je iz Demokrata.

Mrvaljević je podnio krivičnu prijavu protiv Draganića.

Lrovočna prijava koju je podnio Mrvaljević
Lrovočna prijava koju je podnio Mrvaljevićfoto: Demokrate

"Kao pristojan čovjek koji ne nasjeda na provokacije koje su proizvod straha i očiglednih instrukcija režima, Mrvaljević je pozvao oca da ga odveze kući, a potom se udaljio sa lica mjesta. Međutim, da provokacije nisu slučajne i da su dio organizovane akcije, potvrđuje činjenica da je više lica povezanih sa Draganićem u trenutku kada je Mrvaljević napustio lokaciju potrčalo prema mjestu događaja. Sve to jasno ukazuje na unaprijed pripremljeni scenario fizičkog napada na Mrvaljevića", navodi se u saopštenju Demokrata..

Iz te partije smatraju da ovakvi slučajevi nisu izolovani, kao i da se "crtaju mete" funkcionerima koalicije "Mir je naša nacija".

"Sada je sasvim očigledno da se u potpunoj nemoći i političkom kukavičluku, DPS opredijeljuje za podmetanja, kažnjavanja i fizičke obračune sa funkcionerima Koalicije „Mir je naša nacija“. Ali, ostalo je još nedelju dana do uspostavljanja vladavine prava, od kada će svako morati odgovarati za svoje postupke pred nezavisnim institucijama slobodne Crne Gore", navodi se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: