Đilas: Vučič planira da sakrije poslovne kombinacije s Đukanovićem

On je u emisiji uživo na Fejsbuku, tabloidima koji govore o antisrpskoj Vladi u Crnoj Gori postavio "nagradno" pitanje "da li je Vlada Mila Đukanovića bila prosrpska"

29981 pregleda 181 reakcija 31 komentar(a)
Đilas, Foto: Facebook
Đilas, Foto: Facebook

Predsjednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ocenio je danas da je "odlično" to što su opozicioni političari u Crnoj Gori dogovorili "jasne principe na kojima će formirati Vladu", i da je odgovor predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na to negativna kampanja protiv pobjednika crnogorskih izbora.

"Iza svih tih priča je ideja Aleksandra Vučića da na čelo bezbjednosnog aparata u Crnoj Gori postavi ljude koji će ga slušati. Tako planira da sakrije podatke o saradnji dva režima, kao i poslovne kombinacije Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića", kazao je Đilas.

Đilas je rekao da iskreno želi da pobjednici izbora u Crnoj Gori što prije formiraju Vladu, da rješavaju naslijeđene finansijske i druge probleme, a ocijenio je i da se treba okrenuti budućnosti, i da građani Srbije i Crne Gore ne treba da budu "taoci dva režima".

On je u emisiji uživo na Fejsbuku, tabloidima koji govore o antisrpskoj Vladi u Crnoj Gori postavio "nagradno" pitanje "da li je Vlada Mila Đukanovića bila prosrpska".

Bonus video: