Bećiraj: DPS je u Malesiju politička manjina svakim danom sve više

""Razumijemo, da superiornost koje ima Đeljošaj u odnosu sa Vama i rezultati u radu i ogromnu podršku građana koju ima ali i ostalih partija sa kojima vrši vlast, kod vas izaziva određenu traumu..."

8972 pregleda 42 reakcija 0 komentar(a)
Tuzi, Foto: Savo Prelević
Tuzi, Foto: Savo Prelević

Odbornik Albanske alternative u Skupštini opštine Tuzi Fatmir Bećiraj kazao je da je DPS u Malesiju "politička manjina i to svakim danom sve više i više".

Bećiraj je reagovao na navode odbornika DPS u SO Tuzi Simona Ivezaja koji je optužio predsjednika Opštine Tuzi Nika Đeljošaja da nezakonito postavlja rukovodstvo mjesnih zajednica.

"Nažalost odbornik opozicionog DPS-a Simon Ivezaj, svoje neznanje pokazuje i na javnoj sceni. Kao odbornik bi trebao da zna, da ove odluke o kojima iznosi politički stav, donosi Skupština opštine Tuzi, dakle i on sam kao odbornik. Treba da zna, da mjesto na kojem se o ovome raspravlja je takođe Skupština opštine, a kada se o ovome raspravljalo, pobjegli ste sa sjednice", naveo je Bećiraj.

Dodaje da je Đeljošaj "na nekoliko izbora u nizu" DPS dotukao "da ste pobjegli u mišiju rupu, pa vam se priviđa svugdje, u odlukama koje imaju njegovu nadležnost ali vidljivo i o odlukama koje vi donosite".

"Razumijemo, da superiornost koje ima Đeljošaj u odnosu sa Vama i rezultati u radu i ogromnu podršku građana koju ima ali i ostalih partija sa kojima vrši vlast, kod vas izaziva određenu traumu koja se ogleda za posledicu da ste počeli i da ga sanjate. Najbolje za vas i našu opštinu je da dođete na sjednice opštine, počnete da naučite koje su nadležnosti vaše i predsjednika opštine", naveo je Bećiraj.

Bonus video: