Knežević: Sa Krivokapićem se nisam vidio duže od 15 dana

"Vijesti" su objavile da je Krivokapić saopštio da ne računa na Kneževića, Andriju Mandića i Nebojšu Medojevića u njegovoj vladi

34681 pregleda 75 reakcija 75 komentar(a)
Knežević, Foto: Screenshot
Knežević, Foto: Screenshot

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević saopštio je da nije prisustvovao sastanku sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem, te da mu samim tim Krivokapić nije rekao da na njega ne računa u budućoj vladi.

"Vijesti" su objavile da je Krivokapić saopštio da ne računa na Kneževića, Andriju Mandića i Nebojšu Medojevića u njegovoj vladi.

U prvbobitnoj verziji teksta navedeno je da je Krivokapić to rekao na sastanku sa Mandićem i Kneževićem, ali je potom objavljeno da je Krivokapić to rekao na sastanku na kome se sastao samo sa Mandićem.

Knežević je informaciju da je i on bio na sastanku nazvao "brutalnom laži i podmetačinom Druge familije".

"Sa Zdravkom Krivokapićem se nisam vidio duže od 15 dana, niti sam imao bilo kakve razgovore na ovu temu", rekao je Knežević.

Knežević je naveo da se radi o netačnoj informaciji i navodi da je to "slučaj kao kad su "Vijesti" objavile da je pod Ostrogom tražio od mitropolita Amfilohija da napusti tron Svetog Petra i ode u penziju".

"Vijesti" nikada nisu objavile informaciju koju Knežević navodi u vezi sastanka pod Ostrogom.

Bonus video: