Milačić: Vlada da hitno smijeni Lazovića

"Na nama predstavnicima nove parlamentarne većine obaveza je da hitno stvorimo preduslove da dođe do nasušnih promjena u Tužilaštvu te da ovog čovjeka i njemu slične što prije procesuiramo"

39286 pregleda 381 reakcija 68 komentar(a)
Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Predsjednik Prave Crna Gora i poslanik u Skupštini Crne Gore, Marko Milačić pozvao je Vladu "da hitno, u najboljem interesu građana i države", razriješi šefa Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Zorana Lazovića".

"Riječ je o čovjeku koji je, podsjetimo, prisustvovao svadbi Safeta Kalića, prema riječima MANSA, međunarodnog švercera narkoticima na kojem su mu društvo pravili nekadašnji šef Surčinskog klana kao i brojni drugi pripadnici kriminalnog miljea. Takođe prema riječima MANSA njegovo postavljenje na ovu poziciju bilo je "dobra vijest za kriminalne strukture u Crnoj Gori"", navodi se u saopštenju Milačića.

On je naveo da "pošto je Lazović danas saopštio da neće podnijeti ostavku obaveza Vlade je da ga hitno smijeni".

Povezani članci

25. Decembar 2020.

Lazović: Neću podnijeti ostavku

"A na nama predstavnicima nove parlamentarne većine obaveza je da hitno stvorimo preduslove da dođe do nasušnih promjena u Tužilaštvu te da ovog čovjeka i njemu slične što prije procesuiramo", zaključio je Milačić.

Bonus video: