Joković: SNP neće trpjeti više ničije ultimatume, svi koji ne poštuju partiju biće sankcionisani

„Poznato je da smo u prošloj godini imali jedan težak period za Socijalističku narodnu partiju, ali budite ubijeđeni da će sledeća godina biti mnogo bolja i mnogo uspješnija i za Herceg Novi i za čitavu Crnu Goru", rekao je Joković
71 pregleda 5 komentar(a)
SNP Herceg Novi, Foto: SNP
SNP Herceg Novi, Foto: SNP
Ažurirano: 25.12.2017. 09:16h

Na juče održanoj Izbornoj konferenciji SNP Herceg Novi, na kojoj je prisustvovalo preko 100 delegata, izabran je novi opštinski odbor koji broji 69 članova, saopšteno je iz ove partije.

Na konstitutivnoj sjednici odbora za predsjednicu je jednoglasno izabrana Danijela Đurović.

„Sa novim rukovodstvom na državnom nivou, novim predsjednikom partije Vladimirom Jokovićem, okrećemo novi list, a iskrenost, poštenje, solidarnost među svim članovima, se sada zaista vide na djelu. Naš opštinski odbor je u dugom nizu godina bio marginalizovan od strane centrale partije, ali su se vremena promijenila. Kao potpredsjednica Socijalističke narodne partije i reizabrana predsjednica opštinskog odbora SNP Herceg Novi, garantujem vam čvrstu vezu i uvažavanje mišljenja našeg opštinskog odbora. Naša je odgovornost i obaveza da u narednom periodu radimo jedinstveno, snažno, da jačamo i da se širimo. Poštujmo se međusobno da bi nas i drugi poštovali“, kazala je Đurović.

U saopštenju se navodi da su konferenciji prisustvovali predsjednik partije Vladimir Joković i potpredsjednik Dragoslav Dado Sćekić, "koji u poslednje vrijeme često borave sa svojim kolegama u Herceg Novom."

Joković je u obraćanju delegatima istakao:

„Poznato je da smo u prošloj godini imali jedan težak period za Socijalističku narodnu partiju, ali budite ubijeđeni da će sledeća godina biti mnogo bolja i mnogo uspješnija i za Herceg Novi i za čitavu Crnu Goru. SNP neće trpjeti više ničije ultimatume. Ni onih koji su izgubili na Kongresu partije i čija je politika pogubno uticala na partiju, niti bilo kog drugog. SNP je 20 godina bila partija časnih ljudi i tako će i nastaviti, a svaki pojedinac ili grupacija koji ne poštuju partiju biće sankcionisani.“

U saopštenju se dodaje da, zahvalivši se na posvećenosti svih delegata i članova napretku SNP-a ne samo u Herceg Novom, već i u cijeloj Crnoj Gori, Joković je iskazao odlučnost da SNP čvrsto krene naprijed u 2018. godini.

Bonus video: