Kovačević: Možemo da budemo apsolutni pobjednik ovih izbora

Koalicija "Za budućnost Nikšića" posjetila je Vitalac, naselje u Nikšiću i tom prilikom sa mještanima razgovarala o ekonomskim i socijalnim pitanjima

5453 pregleda 40 reakcija 22 komentar(a)
Foto: Za budućnost Nikšića
Foto: Za budućnost Nikšića

Nijesmo mi ti koji su neprijatelji države i koji rušimo sistem. Mi smo ti koji smo sačuvali državu od onih koji su je skoro oglodali do koske, kazao je Uglješa Urošević iz pokreta Za život Nikšića.

On je to kazao u toku posjete mjestu Vitalac u Nikšiću u sklopu Koalicije "Za budućnost Nikšića".

Posjeti je takođe prisustvovao i Vladimir Šćepanović koji je tom prilikom kazao da "politički neprijatelji moraju ogovarati za pljačke, hapšenja, progone i sva druga nepočinstva"

"Kada vi, mještati Vitalca, ovdje postavite tablu na kojoj će pisati Nikšić – privredni, kulturni i sportski centar Crne Gore, tada ćemo svi biti srećni, i mi i naše porodice i porodice naših političkih protivnika", smatra on.

Potpredsjednica Demokratske narodne partije i poslanica u Skupštini Crne Gore, Maja Vukićević, istakla je da joj je veoma žao što će Skupština ostati bez jednog sjajnog govornika, njenog kolege, Marka Kovačevića:

"Zato ćete vi dobiti jednog odličnog i posvećenog gradonačelnika, koji je spreman da bude prvi među jednakima, kao što je to uvijek bio, to vi najbolje znate, na svakoj litiji i na svakom protestu"

U toku posjete je bilo riječi i o Elektroprivredi Crne Gore, te je funkcionier Nove srpske demokratije Milutin Đaković kazao da je "dosadašnje takvo ponašanje prošlost"

"Samo jedan projekat koji može da se realizuje u naredne tri godine, a može da poveća proizvodnju Hidroelektrane Perućica za preko šezdeset procenata, riješiće sve probleme što se tiće plavljenja čitavog nikšićkog polja", poručio je on i dodao da će se vrijednost imanja znatno povećati i da će mještani moći da se bave poljoprivredom i zemljoradnjom.

Koalicija "Za budućnost Nikšića" ne želi sama da vrši vlast, već poštuju sve građane koji daju povjerenje i drugim strankama i koalicijama u Nikšiću "a koji žele promjene", kazao je nosilac liste koalicije Marko Kovačević.

"Otkriću vam jednu istinu, mi smo već pobijedili. DPS je daleko ispod 30%, a mi smo premašili 40%. Ako se budemo dobro potrudili , ako damo, zaista, sve od sebe do nedjelje, mi možemo da budemo apsolutni pobjednik ovih izbora", saopštio je on.

Na fotografiji koju su dostavili iz Koalicije "Za budućnost Nikšića" može se vidjeti da nijesu poštovane epidemiološke mjere- distanca od dva metra i pravilno nošenje maske.

Bonus video: