SNP na izborima u Herceg Novom nastupa u koaliciji "Za budućnost HN i Boke"

Iako su na prošlim izborima nastupili samostalno, na ovim izborima će nastupiti u koaliciji

6879 pregleda 316 reakcija 9 komentar(a)
Đurović, Foto: Skupština Crne Gore
Đurović, Foto: Skupština Crne Gore

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) Herceg Novi će na lokalnim izborima 9. maja nastupiti u sklopu koalicije "Za budućnost Herceg Novog i Boke".

Iako su na prošlim izborima nastupili samostalno, na ovim izborima će nastupiti u koaliciji.

Potpredsjednica SNP-a Danijela Đurović za "Vijesti" je kazala da su se na to odlučili zbog energije koja ih je vodila 30. avgusta i dala im podstrek da i na predstojećim lokalnim izborima stoje u zaštiti svojih tradicionalnih vrijednosti.

"Snažna podrška sa državnog nivoa garantuje puni doprinos rješavanju gorućih pitanja Novljana, kao što su škola u Igalu, obilaznica oko grada i svi ostali infrastrukturni problemi. SNP je svojim radom u protekle četiri godine pokazala da je maksimalno posvećena gradu i problemima sa kojima se gradjani svakodnevno suočavaju. Nismo se bavili praznim obećanjima ni šarenim lažama, nego smo konstantno radili na unapređenju života naših sugrađana kroz projekte poboljšanja putne infrastrukture, društvenih djelatnosti, ali i razvoja socijalnih usluga i prije svega smo brinuli o najranjivijim kategorijama stanovništva. Realizovali smo projekat dodjele stanova za raseljena lica, sagradili novi Dnevni centar za djecu sa invaliditetom i još mnogo značajnih projekata čiji smo direktni nosioci bili. Građani to svakako prepoznaju i cijene. Podrška je vidljiva na svakom koraku, u svakoj mjesnoj zajednici. Jasno je da se trud, rad i posvećenost cijene, pa ne sumnjamo u značajan rast broja naših glasaca", kazala je Đurović.

Ona je dodala da su nakon parlametnarnih izbora odlučili i da na lokalnom nivou stupe u koaliciju kako bi sačuvali svaki glas.

"Na ovaj način, sačuvaćemo svaki glas iskrenih Novljana i Bokelja koji cijene svoju tradiciju, vjeru, ali i suživot sa svim svojim komsijama. Koalicija za nas znači put do boljeg Herceg Novog i bolje Boke, a to znaći sto manje glasova za brata, kumove, tajkune i narko kartele koji ovih dana uzurbano defiluju našim gradom. Velika Koalicija za SNP znači pobjeda istinskih vrijednosti našeg grada i pobjeda nad kriminalnim organizacijama, nad nepotizmom, lošim privatizacijama i samovoljom pojedinaca. Velika Koalicija za buducnost znači pobjedu Herceg Novog, Novljana i Bokelja", zaključila je Đurović.

Bonus video: