Kujović: Ja sam do kraja istrajao u svojim ubjeđenjima, Vi ste iz straha potrčali u zagrljaj DPS-a

„Gospodine Đukiću, još jednom pokazujete da, u nedostatku argumenata, pribjegavate iznošenju neistina. Vi koji ste iz naručja SNP-a, pretrčali u GB za mjesto nosioca liste, radi uhljebljenja na mjesto na kojem se sada nalazite, ne možete nekome spočitavati '' nuđenje '' mandata"

6768 pregleda 36 reakcija 6 komentar(a)
Kujović, Foto: Privatna arhiva
Kujović, Foto: Privatna arhiva

Predsjednik Opštinskog odbora (OO) Socijalističke narodne partije u Kolašinu Zoran Kujović kaže da je na tu poziciju izabran u decembru 2018. godine u najnepovoljnijem trenutku za taj odbor ikad“. Sa saradnicima je, kako je napisao u odgovoru Milanu Đukiću iz Grupe birača (GB) , „vratio partiju među najjače u Kolašinu“. On je funkcioneru GB poručio i da će da će se „rado izmjeriti na izborima, ukoliko Đukić još bude u istoj grupi birača“.

„Gospodine Đukiću, još jednom pokazujete da, u nedostatku argumenata, pribjegavate iznošenju neistina. Vi koji ste iz naručja SNP-a, pretrčali u GB za mjesto nosioca liste, radi uhljebljenja na mjesto na kojem se sada nalazite, ne možete nekome spočitavati '' nuđenje '' mandata. Pogotovo ne nekome ko je ostao do kraja vjeran idealima koji su u periodu iza nas donosili više štete, nego koristi. Ja sam do kraja istrajao u svojim ubjeđenjima, dok ste Vi iz straha potrčali u zagrljaj DPS-a“, kazao je Kujović.

Prema njegovim riječima, ne može mu spočitavati '' nuđenje mandata '' Đukić, „koji sada pripada grupi, koja je 2006. godine mandate koje su građani dali SNP-u odnijeli DPS-u“.

„Moja pobjeda je što sam sa svojim prijateljima i svojom partijom izbrojao 1.765 glasova na izborima 30.avgusta, dok Vi niste smjeli ni da iznesete svoje mišljenje povodom tada gorućih problema u našoj zemlji. Ne može mi spočitavati '' nuđenje mandata '' drugoj partiji ni neko ko se donekle '' vratio na fabrička podešavanja " uvidjevši rezultate 30.avgusta, ali nije imao hrabrosti da kaže zbogom DPS-u, protiv kojeg smo ne tako davno zajedno bili Vi i ja“, tvrdi predsjednik OO SNP.

Kako je napisao, nakon što se Đukiću „pronašao saopštenju upućenom DPS-u, građanima Kolašina nijesu potrebna nova pojašnjenja“.

„Što se tiče vrijeđenja porodice, a i mene lično, onda gospodine Đukiću obavezno pročitajte svoje saopštenje, jer očito ga nijeste pisali Vi već "naučnici za atomsku fiziku iz EU" koji su očito "tuđa sreća" jer svoje znanje iz fascikle ne ostavljaju u naš grad "sijući strah" izmjenama sistematizacija za koje nijeste ni nadležni. Na mjesto predsjednika OO SNP u Kolašinu, sam izabran u decembru 2018 godine, u najnepovoljnijem trenutku po OO ikada. Moji saradnici i ja smo vratili partiju među najjačim u Kolašinu. Rado ćemo se izmjeriti na izborima, ako budete još uvijek u istoj grupi birača“, zaključio je Kujović.

Bonus video: