Abazović razgovarao sa Slotkin: Regionu potrebna nova energija, više pravde i hrabrije odluke političkih elita

Slotkin je kongresmenka iz Mičingena, članica Odbora za vojnu politiku i Odbora za nacionalnu bezbjednost, koja je ranije bila angažovana u CIA, saopšteno je iz Kabineta potpredsjednika Vlade

8571 pregleda 3 komentar(a)
Abazović i Slotkin, Foto: Gov.me
Abazović i Slotkin, Foto: Gov.me

Američka kongresmenka Elisa Slotkin razgovarala je danas u Tirani sa potpredsjednikom Vlade Crne Gore Dritanom Abzovićem. Kako je saopšteno iz Kabineta potpredsjednika Vlade, na sastanku Abazović i Slotkin se razgovaralo o političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu kao i modalitetima prevazilaženja nagomilanih problema.

"Poseban naglasak stavljen je na suzbijanje uticaja korumpiranih elita koji predstavljaju širu bezbjednosnu prijetnju", navodi se u saopštenju. Slotkin je kongresmenka iz Mičingena, članica Odbora za vojnu politiku i Odbora za nacionalnu bezbjednost, koja je ranije bila angažovana u CIA. "Regionu potrebna nova energija, više pravde i hrabrije odluke političkih elita. Sjajan sastanak sa kongresmenkom Elisom Slotkin u Tirani. Radujemo se većem angažmanu SAD-a na Balkanu", napisao je na Tviteru Abazović.

Bonus video: