Delić nosilac liste koalicije Za budućnost Mojkovca

"Da se ne radi o floskulama, potvrđuje lista kandidata koji hoće svojim primjerom da posvjedoče lokalpatriotizam. Radi se o ljudima koji su ostali u gradu na Tari uprkos tendenciji iseljavanja i svemu onome što je vodilo bježanju bez obzira”, rekao je Delić

7630 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Koalicija "Za budućnost Mojkovca" koju čine Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija, Pokret za promjene, Radnička partija i Socijalistička narodna partija predala je listu za nastup na lokalnim izborima u Mojkovcu.

Kako je saopšteno iz te koalicije, nosilac liste je Vesko Delić.

Delić je, nakon predaje liste, kazao da spoj mladosti i iskustva umrežen sa željom za promjenama, Mojkovcu donosi svijetlo na kraju tunela.

"Da se ne radi o floskulama, potvrđuje lista kandidata koji hoće svojim primjerom da posvjedoče lokalpatriotizam. Radi se o ljudima koji su ostali u gradu na Tari uprkos tendenciji iseljavanja i svemu onome što je vodilo bježanju bez obzira”, rekao je Delić.

On je dodao da je svaki glas toj koaliciji slovo novoj istoriji Uroševog grada kojem je privreda bila i biće temelj.

Kako je kazao, građani Mojkovca su 30. avgusta iskazali svoju volju i da je na njima da tu volju pretoče u pobjedu i preuzimanje odgovornosti.

"Volio bih da moji sugrađani shvataju važnost trenutka i potrebu građana Mojkovca za promjenom. Uložiću svoje znanje i viziju za dobrobit grada i nećete se pokajati. Želim Vam napredak i život dostojan čovjeka", rekao je Delić.

Bonus video: