Đurašković: Umjesto što dijelite lekcije, izvinite se građanima zbog duga od 38 miliona eura

Nosilac liste "SDP i Građani - Svim srcem za Cetinje" Nikola Đurašković je poručio i da za izbor strane ne brinu, te da je SDP 30 godina na pravoj strani i da su sa njima Cetinje i Crna Gora sigurni, "dok ste vi mijenjali programe, ideologije, države i zastave"

4575 pregleda 8 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Umjesto što dijelite lekcije, treba da izađete pred građane i izvinite se zbog 38 miliona eura duga, saopštio je nosilac liste "SDP i Građani - Svim srcem za Cetinje" Nikola Đurašković.

Đurašković je reagovao na saopštenje gradonačelnika Cetinja Aleksandra Kašćelana koji je kazao da je porazno što kao društvo, politički činioci, nijesmo sposobni da nađemo najmanju mjeru kompromisa da bi svima bilo bolje, ali i da Đurašković nije pravilno razumio nijednu rečenicu iz saopštenja lokalne uprave o privremenom finansiranju.

Kašćelan je danas donio odluku o privremenom finansiranju budžetskih potreba Prijestonice Cetinje za period januar – mart 2022. godine, na šta ga je Đurašković upitao ko im je branio da kao većina donesu budžet.

Đurašković se zahvalio Kašćelanu "što ste priznali da je krivica za nedonošenje budžeta vaša. Naravno da je to jedina istina".

"Umjesto što dijelite lekcije, treba da izađete pred građane i izvinite se zbog 38 miliona eura duga. To je mjera vašeg uspjeha. O Njegoševoj, trgu i izmišljenim fabrikama neću ovog puta", naveo je on.

Đurašković je poručio i da za izbor strane ne brinu, te da je SDP 30 godina na pravoj strani i da su sa njima Cetinje i Crna Gora sigurni, "dok ste vi mijenjali programe, ideologije, države i zastave".

"Za euforiju, nažalost, nema mjesta, a kako bi je sa vama i bilo, iako su dani praznika, jer ste nam dali 38 miliona razloga za brigu", saopštio je Đurašković.

Bonus video: