Cetinjski list: Danas razgovori SDP – Stara garda LSCG

Lista "SDP i građani" na lokalnim izborima osvojila osam, a Stara garda Liberalnog saveza tri mandata

4156 pregleda 7 komentar(a)
Cetinje (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Cetinje (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Susret predstavnika izborne liste „SDP i građani“ i Stare garde LSCG biće održan danas, saznaje Radio Cetinje.

Sastanak je uslijedio nakon poziva nosioca liste „SDP i građani“ Nikole Đuraškovića, koji je 10. decembra putem Fejsbuka pozvao SG LSCG, napisavši da razumije njihovo neprihvatanje tadašnje odluke odborničkog kluba SDP-a o povratku u lokalni parlament.

"Za mene su naše razlike daleko iza nas! Čvrsto vjerujem da zajedno možemo oživjeti izvorno suverenističko partnerstvo iz devedesetih u interesu novih pobjeda Cetinja i Crne Gore", poručio je Đurašković.

Par dana kasnije, podsjeća Cetinjski list, iz Stare garde LSCG je takođe, putem iste društvene mreže, poručeno da prihvataju tu inicijativu i da će saslušati zamisli SDP-a.

"O uspjehu ili neuspjehu tih razgovora uredno ćemo vas obavijestiti", stoji u informaciji koja je objavljena na Fejsbuk stranici Stare garde LSCG.

Povezani članci

23. Decembar 2021.

Na Cetinju otvoreno više opcija

Na lokalnim izborima na Cetinju 5. decembra, Demokratska partija socijalista (DPS) dobila je 14 odborničkih mjesta, lista "SDP i građani" osam, Građanski pokret URA četiri, Demokrate i Stara garda Liberalnog saveza po tri, Socijaldemokrate (SD) - Liberalna partija (LP) jedan mandat.

Bonus video: