Đurašković: Krivokapić i Bečić hitno da reaguju i zaštite dignitet Vuksanović Stanković, Srzentić da zabrani TV Happy

"Očekujemo od Zdravka Krivokapića i Alekse Bečića da umjesto ćutanja, koje bi moglo da znači i odobravanje što bi bilo zapanjujuće, iskoriste sve zakonske mogućnosti i zabrane da ovo smeće od tv stanice koja širi mržnju prema Crnoj Gori"

21869 pregleda 185 reakcija 30 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Pozivamo predsjednika Skupštine Crne Gore Aleksu Bečića i premijera Zdravka Krivokapića da hitno reaguju i zaštite dignitet žene, majke i poslanice Draginje Vuksanović Stanković nakon današnjih brutalnih uvreda Vojislava Šešelja na Happy televizijskom smetlištu, kazao je potpredsjednik SDP-a Nikola Đurašković.

On je uputio poziv i ministarki javne uprave Tamari Srzentić da bez odlaganja preduzme radnje i zabrani emitovanje TV Happy u Crnoj Gori.

"Očekujemo od Zdravka Krivokapića i Alekse Bečića da umjesto ćutanja, koje bi moglo da znači i odobravanje što bi bilo zapanjujuće, iskoriste sve zakonske mogućnosti i zabrane da ovo smeće od tv stanice koja širi mržnju prema Crnoj Gori, njenom multietničkom skladu i građanskoj orjentaciji", kazao je Đurašković.

On je napomenuo da ukoliko ne djeluju da će u SDP-u da samtraju da su im Šešeljevi stavovi bliži od građanske i evropske Crne Gore.

"Ukoliko jasno ne osude mizogino divljanje velikosrpskog lajavca smatraćemo da isto podržavaju jer su svojim dosadašnjim djelovanjem, nažalost, pokazali da su im Šešeljevi stavovi puno bliži od građanske i evropske Crne Gore, a ćutanje na uvrede upućene Cetinjankama i Cetinjanima najbolja su potvrda takvog djelovanja", kazao je Đurašković.

Bonus video: