Ujedinjena CG osudila pokušaj zastrašivanja odbornika u Beranama: Iscijepane gume na Pajkovićevom automobilu

"Pozivamo nadležne institucije da hitno ispitaju slučaj do kraja i da počinioca ili počinioce izvedu pred lice pravde. A naručiocima ovog sramnog pokušaja zastrašivanja poručujemo - Mi se ne bojimo! Ni profesor Pajković, niti bilo koji član Ujedinjene CG"

6502 pregleda 7 komentar(a)
Iscijepane gume, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Iscijepane gume, Foto: Ujedinjena Crna Gora

Ujedinjena Crna Gora (UCG) najstrožije je osudila "sramni pokušaj" zastrašivanja Mila Pajkovića, odbornika UCG u SO Berane i lidera Opštinskog odbora UCG u toj opštini.

Iz te partije navode da je neko ili grupa ljudi juče, za vrijeme mirnog protesta "odlučio da svoju političku nemoć" iskaže tako što će Pajkoviću iscijepati, sve četiri gume na automobilu.

Kazali su da je odbornik slučaj uredno prijavio policiji i da su u toku istražne radnje.

"Ujedinjena CG koristi priliku da poruči svima da uličarske metode i manir bivšeg režima koji je strahom vladao trideset godina nemaju uticaja na naše funkcionere i članove. Sloboda je osvojena, slobodu ćemo braniti. Pozivamo nadležne institucije da hitno ispitaju slučaj do kraja i da počinioca ili počinioce izvedu pred lice pravde. A naručiocima ovog sramnog pokušaja zastrašivanja poručujemo - Mi se ne bojimo! Ni profesor Pajković, niti bilo koji član Ujedinjene CG neće odstupiti ni milimetar, jer mi svoju slobodu ne damo!", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: