Martinović: Nije vama do cijene goriva, nego biste sjednicu da antiustavno sa 2 odsto podrške zaposjednete sve fotelje

"Da su vaši novi koalicioni partneri iz DPS-a krajem decembra glasali za Zakon o akcizama pitanje cijene goriva bi bilo riješeno. Tako da se obratite vašim nalogadavcima i bivšim vlasnicima 21 miliona"

24169 pregleda 69 reakcija 68 komentar(a)
Martinović, Foto: Luka Zeković
Martinović, Foto: Luka Zeković

Potpredsjednik Demokrata i poslanik u Skupštini Crne Gore Vladimir Martinović osvrnuo se na navode potpredsjednika GP URA Filipa Adžića koji je na svom Fejsbuk profilu pozvao na deblokadu Parlamenta kako bi se izglasalo smanjenje cijena goriva, poručivši da i, kako kaže, "licemjerstvo može biti licemjernije, ali teško može biti kukavičkije od bježanije ovog junaka sa sjednice Skupštine, kad nije smio pogledati Brana Gvozdenovića u oči i glasati za Zakon o slobodi vjeroispovijesti."

Martinović je na svom Tviter profilu poručio da bi pitanje cijene goriva bilo riješeno "da su vaši novi koalicioni partneri iz DPS-a krajem decembra glasali za Zakon o akcizama.

"Tako da se obratite vašim nalogodavcima i bivšim vlasnicima 21 miliona", tvitovao je Martinović.

Poručuje da je poziv članova koalicije Crno na bijelo (CnB) za održanje skupštinske sjednice usmjeren ka "antiustavnom pokušaju da sa 2% podrške zaposjednu sve fotelje u Crnoj Gori".

"Nije vama do cijene goriva i naroda, jer ste vi pokazali i dokazali da ste spremni da taj isti narod izdate i prodate", napisao je Martinović na Tviteru.

On je pozvao da "vrate narodu pare i mandate" i raspišu izbore.

"Vaša beskrupoloznost u izdaji naroda, vaše licemjerstvo u bolesnim podmetanjima časnim ljudima i vaša pohlepa za foteljama i funkcijama nemaju granice. Vratite narodu pare i mandate i raspišite izbore!", zaključio je Martinović.

Bonus video: