Demokrate Bar: DPS vlast realizacijom naših opozicionih programskih projekata krenula u spašavanje "redova Dušana"

"Uređenje Golog brda u Sutomoru bilo je u sferi našeg interesovanja i prije nekoliko mjeseci, da bi sada Opština raspisala tender i započela realizaciju uređenja ovog važnog lokaliteta. Uređenje saobraćajnice kod zgrade Opštine Bar, igrališta u Makedonskom naselju direktno su preuzeti iz našeg izbornog programa"

1916 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Odbornički klub barskih Demokrata poručio je da je opštinska vlast na čelu sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), "u nedostatku svojih već neko vrijeme realizuje projekte iz programa koji smo građanima predstavili 2018. godine", poručivši da je "našim opozicionim programom barska vlast krenula u spašavanje "redova Dušana".

Kako navode u saopštenju, barska vlast realizuje projekte "ne samo iz programa, već i naših video priloga, sagledavajući ih očigledno kao kvalitetne pokrenuli su njihovu realizaciju."

, piše u saopštenju."Uređenje Golog brda u Sutomoru bilo je u sferi našeg interesovanja i prije nekoliko mjeseci, da bi sada Opština raspisala tender i započela realizaciju uređenja ovog važnog lokaliteta. Uređenje saobraćajnice kod zgrade Opštine Bar, igrališta u Makedonskom naselju direktno su preuzeti iz našeg izbornog programa"

Barske Demokrate poručuju da je "očigledno da barskoj vlasti sada naši projekti koje je nekad proglašavala za neuspjele "3D animacije i velika obećanja" služe za spašavanje "Redova Dušana", u nedostatku ili nemogućnosti ispunjenja svojih projekata odnosno svog programa."

"Na kraju ističemo da nama pričinjava zadovoljstvo to što naš program doživljava otjelotvorenje i iz opozicionih klupa. Ovom prilikom ohrabrujemo opštinske vlasti da nastave sa njegovom realizacijom, ali im istovremeno poručujemo da ih ni to neće spasiti sigurnog poraza na predstojećim lokalnim izborima", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: