Živković: Koalicija koju bismo činili sa Demokratama, DF-om, Ujedinjenom i Berane sad imala bi stabilnu većinu

"Pobijeđena je memorandumska koalicija i partije koje čine manjinsku vladu. To još jednom govori da manjinska vlada, odnosno partije koje je čine nemaju utemljenje u narodu i da se mora poštovati avgustovska pobjeda"

16536 pregleda 23 reakcija 12 komentar(a)
Živković, Foto: Miljana Kljajić
Živković, Foto: Miljana Kljajić

Nosilac liste Prave Crne Gore u Beranama Milovan Živković kazao je da zadovoljan rezultatima danas održanih lokalnih izbora.

"Prava Crna Gora je prvi put izašla na izbore u Beranama. Poslije 20 dana kampanje ali uspješne, osvojili smo dva mandata. Ovo je veličanstven uspjeh jer Prava Crna Gora nije imala ni novca ni direktorskih mjesta, prije toga ni infranstrukturu. Imala je samo nove ljude, poštenu priču i na odborničkoj listi ugledne privrednike, omladince, afirmisane ljude. Nije imala izdajnika ni ljude za kojima se vuku kojekakve afere i upravo je to doprinijelo našoj pobjedi", rekao je Živković.

Nada se da će Prava Crna Gora biti vlasti u Beranama.

"I ono što je najbitnije, pobijeđena je memorandumska koalicija i partije koje čine manjinsku vladu. To još jednom govori da manjinska vlada, odnosno partije koje je čine nemaju utemljenje u narodu i da se mora poštovati avgustovska pobjeda. Partije koje su činile vlast nakon pobjede nad DPS treba da nastave i u narednom periodu kako bi Crna Gora krenula naprijed. Hvala glasačima Prave, članovima i simpatizerima i svima koji su doprinijeli pobjedi. Nadam se da je došlo vrijeme da Berane konačno krene naprijed i da se zaustavi dalje propadanje".

Živković je dodao da smatraju da okosnicu buduće vlasti u Beranama treba da čini ona koalicija "koja je branila izbornu volju osvojenu 30. avgusta".

"Demokrate, DF, Ujedinjena, Berane sad i naravno Prava Crna Gora. Ta koalicija ima 19 mandata i stabilnu većinu", zaključio je on.

Bonus video: