Nikolić: Vlast u Ulcinju će zavisiti od DPS-a, DUA i Force

Portparol DPS-a smatra da je URA doživjela poraz u Ulcinju, jer petočlana koalicija "Za novi početak" nije uspjela da uzme apsolutnu vlast, "a samo je zbog toga i formirana"

14212 pregleda 61 reakcija 60 komentar(a)
Nikolić, Foto: Boris Pejović
Nikolić, Foto: Boris Pejović

Portparol i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić kazao je da će vlast u Ulcinju zavisiti od te stranke, Demokratske unije Albanaca (DUA) i Force.

Smatra da je DPS pobjednik juče održanih lokalnih izbora.

"U Beranama, i pored proklinjanja i progona naših aktivista i članova od strane sveštenstva i Uprave policije ostvarili smo rezultat za 1.000 glasova veći od prvog narednog (SNP). Ovo je pobjeda građanske i proevropske politike u Beranama, uprkos svim silama koje su se udružile i upregle da tako ne bude", naveo je Nikolić na Tviteru.

Kazao je da ostaje da se vidi kakav će biti postizborni dogovor. "Kako neslavno završe koalicije pretendanata na vlast u ovom gradu, svjedoče Budva, Tivat, i tako dalje", dodao je on.

Smatra da je URA doživjela poraz u Ulcinju, jer petočlana koalicija "Za novi početak" nije uspjela da uzme apsolutnu vlast, "a samo je zbog toga i formirana".

"Čak tri mandata je daleko od svog cilja. Vlast u Ulcinju zavisiće od DPS-a, DUA i FORCE, a Abazovićeva URA je, u njegovom Ulcinju, uprkos tome što je upregnut dio državnog aparata da tako ne bude, ostala na samo pet mandata", naveo je Nikolić.

Bonus video: