Milačić: Izdajnička manjinska vlada neće donijeti ništa dobro, osuđena je na propast

"Ponosan sam na Pravu Crnu Goru koja je od prvog dana bila najodlučnije protiv izdaje, još od potpisivanja Memoranduma, koji smo odmah, kako se i ispostavilo, okarakterisali kao temelj buduće izdaje", rekao je između ostalog Milačić

5279 pregleda 16 komentar(a)
Sa sastanka u Pljevljima, Foto: Prava Crna Gora
Sa sastanka u Pljevljima, Foto: Prava Crna Gora

Izdajnička manjinska vlada neće donijeti ništa dobro Crnoj Gori, saopštio je predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Crne Gore Marko Milačić.

On je kako je saopšteno iz Prave Crne Gore u okviru radne posjete Pljevljima održao sastanak sa odborom Prave Crne Gore u tom gradu.

U saopštenju se dodaje da su sastanku prisustvovali predsjednik odbora Novica Stanić, članovi odbora kao i novi članovi.

"Prava Crna Gora intezivno radi na pripremama za lokalne izbore u okviru kojih su održani sastanci predsjednika partije sa lokalnim odborima Prave Crne Gore u gradovima u kojima se održavaju lokalni izbori", piše u saopštenju Prave Crne Gore.

"Manjinska vlada koja ima podršku DPS-a je protiv volje građana iskazane 30. avgusta, tako da je u startu osuđena na propast. Pored toga što nema podršku građana, postoji očigledna netrpeljivost između konstituenata manjinske vlade, čiji predstavnici se javno i najžešće međusobno napadaju u medijima, ali ih očigledno na okupu jedino još održava želja za foteljama i strah od vanrednih parlamentarnih izbora. Takva vlada će donijeti Crnoj Gori samo nestabilnost i duboku društveno-političku krizu. Ponosan sam na Pravu Crnu Goru koja je od prvog dana bila najodlučnije protiv izdaje, još od potpisivanja Memoranduma, koji smo odmah, kako se i ispostavilo, okarakterisali kao temelj buduće izdaje. Odlučnost, zrelost i konstruktivnost Prave Crne Gore građani su prepoznali, pa Prava Crna Gora jača i raste iz dana u dan, a što se pokazalo na izborima u Beranama, gdje ćemo biti nezaobilazan politički faktor, a isto će biti na narednim lokalnim izborima u nizu gradova", istakao je Milačić.

Stanić je kazao da će Prava Crna Gora sarađivati samo sa onima, koji drže datu riječ i koji su u prethodnom periodu iskreno pokazali da su privrženi pobjedi 30. avgusta.

"Pokušaj odlaganja lokalnih izbora od strane partija, koje podržavaju manjinsku vladu samo pokazuje da se one boje suda građana o njihovom radu. Građani Pljevalja će na lokalnim izborima kazniti izdaju izborne volje, a izbori će biti održani prije ili kasnije", rekao je Stanić.

Bonus video: