SDP: Članovi OKG pokušavaju da Javni servis liči na Andriju Nikolića

"Mjera profesionalnih medija po DPS standardu je medijsko blato dovučeno iz Srbije koje pokušava da građanima Crne Gore na ekavici objasni kako je potkradanje sopstvenih građana najčistiji oblik patriotizma i da se tako najbolje voli Crna Gora", kazali su iz SDP
9 komentar(a)
RTCG, Foto: Boris Pejović
RTCG, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 13.10.2017. 11:15h

Danas članovi organizovane kriminalne grupe (OKG) fabrikovanjem afera i napadanjem na članove Savjeta RTCG, pokušavaju da Javni servis liči na Andriju Nikolića (poslanik DPS - prim. Vijesti online) dok postavlja diktirana pitanja, saopšteno je danas iz Socijaldemokratske partije (SDP).

"Imitacija vlasnika DPS ne smije ponovo biti glavni medijski proizvod te televizije", navodi se u saopštenju SDP.

Iz te partije su dodali da je obaveza cijele slobodne javnosti, da stane u zaštitu ljudi koji se bore da sačuvaju slobodu i pravo građana Crne Gore na informisanje.

"Ne obaveza prema članovima Savjeta koji tu borbu vode u ime svih građana, već prema sebi. Mjera profesionalnih medija po DPS standardu je medijsko blato dovučeno iz Srbije koje pokušava da građanima Crne Gore na ekavici objasni kako je potkradanje sopstvenih građana najčistiji oblik patriotizma i da se tako najbolje voli Crna Gora. U nastojanju da Pink i pokojni Informer predstave medijskim standardom, pomaže im i nekoliko domaćih modifikacija takvog novinarstva.Na otklonu od prakse da Milan Roćen, DPS-ov nosilac Šojguovog ordena, novinarima diktira pitanja, RTCG bilježi rast gledanosti i rast povjerenja građanja", kazali su iz SDP.

Bonus video: