Bulajić na čelu nikšićkog odbora Prave

Doskorašnji član Glavnog odbora SNP-a kazao je da je ta stranka "iznevjerila izbornu volju građana od 30. avgusta 2020, i što je još gore, vratila Mila Đukanovića na vlast"

4987 pregleda 8 komentar(a)
Milačić i Bulajić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić i Bulajić, Foto: Prava Crna Gora

Doskorašnji član Glavnog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Tomislav Bulajić imenovan je za predsjednika nikšićkog odbora Prave Crne Gore, saopšteno je iz te stranke.

Bulajić je kazao, kako je saopšteno, da je napustio SNP jer je ta partija "iznevjerila izbornu volju građana od 30. avgusta 2020. godine, i što je još gore, vratila Mila Đukanovića na vlast".

„Čast nam je što će Pravu Crnu Goru u Nikšiću predstavljati vrijedan i ugledan čovjek kao što je gospodin Bulajić. Čovjek koji se hrabro i javno usprotivio izdaji SNP-a i snažno stao na stranu narodne volje od tridesetog avgusta. Nastavaljamo intezivan rad na razvoju Prave Crne Gore. Imenovao sam gospodina Tomislava Bulajića za prvog čovjeka odbora u Nikšiću uvjeren da će svojim ugledom, radom i zalaganjem doprinijeti razvoju Prave Crne Gore u tom gradu, ali i šire. Ponosan sam što ovakvi ljudi pristupaju Pravoj Crnoj Gori i što prepoznaju iskrenost i doslednost naše politike", kazao je predsjednik Prave Marko Milačić.

Bulajić je rekao da se odlučio da pristupi Pravoj zato što imaju "izvorne principe" i asociraju ga na "staru patrijarhalnu i izvornu Crnu Goru".

"U duhu novog vremena Prava Crna Gora štiti Crnu Goru i želi joj napredak, brani čast, dostojansto kao i demokratske i evropske standarde od nasrtaja lažnog patriotizma. Pristupajući Pravoj branim čast i dostojanstvo crnogorsko-srpskog stanovništva koje je stvaralo Crnu Goru i ugradilo se u njene temelje uz puno uvažavanje svih drugih naroda na evropski i demokratski način. Zahvaljujem se gospodinu Milačiću na ukazanom povjerenju te ističem da ćemo od sada zajedno raditi u korist svih građana Nikšića“, kazao je on.

Iz Prave navode da je Bulajić bio i jedan od osnivača SNP-a i donedavni član Izvršnog odbora te partije. Trenutno obavlja funkciju šefa mjesne kancelarije i matičara na Vilusima. Predsjednik je boračke organizacije „Obnor“ Nikšić.

Bonus video: