BS: Bojanić, neostvareni političar i predsjednik države u pokušaju

Iz Bošnjačke stranke ističu da Bojaniću neće dozvoliti da ih "uvuče u blato jer bi ih tamo, sigurno, pobijedio"

5881 pregleda 23 komentar(a)
Foto: Bošnjačka stranka
Foto: Bošnjačka stranka

Bošnjačka stranka reagovala je na navode bivšeg ministra kapitalnih investicija Mladena Bojanića, da Ervin Ibrahimović ne bi trebalo da bude mandatar za sastav nove Vlade rekavši da potpuno razumiju "frustracije Mladena Bojanića" koji je, kako kažu, "neostvareni političar i predsjednik države u pokušaju".

Dodaju u saopštenju da će Bojanić samo biti upamćen "po gašenju jednog od najprepoznatljivijih crnogorskih brendova – Montenegro ejrlajnsa, po mnogim pričama i nikakvim rezultatima, kao i konstantnim bavljenjem likom i djelom Ervina Ibrahimovića i Bošnjačke stranke".

"Iako jasno prepoznajemo njegovu namjeru da se iz duboke nebitnosti izbori za pola sata “bitnosti”, duboko uvjereni da to neće izliječiti akumuliranu frustraciju sa primjesama ozbiljne mržnje, kao razumni, darežljivi i merhametli ljudi svjesno mu nudimo još pola sata “bitnosti” ali ne možemo više od toga. Mislimo da je to ljudski i korektno.", naveli su iz Bošnjačke stranke.

Neće se, kako kažu, obazirati na "prizemne lične kvalifikacije" iz pristojnosti i potrebe da javni diskurs vrate na primjeren nivo.

Ističu da Bojaniću neće dozvoliti da Bošnjačku stranku uvuče "u blato jer bi ih tamo, sigurno, pobijedio".

"Sada udrite Mladene, mi se moramo posvetiti popravljanju onoga što ste uništili, nadoknađivanju onoga što ste propustili i stabilizaciji društva koje ste destabilizovali", kazali su iz BS.

Bonus video: