DPS Tuzi: "Kombi stranke" nemaju dovoljno ljudi, ali imaju velike apetite

Poručili su da je Admira Biorca primjer "da se "američki san" i u Tuzima može ostvariti: od vozača Nika Đeljošaja, do v.d. direktora Vodovoda i kanalizacije Tuzi, pa i do kandidata za odbornika u Skupštini Glavnog grada Podgorice"

3717 pregleda 2 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Iz opštinskog odbora Demokratske partije Tuzi saopštili su da su oni samo konstatovali kako direktori lokalnih preduzeća u toj opštini "navodno preko dana posvećeni napornom radu za dobro građana Tuzi, popunjavaju nedostajuća mjesta na odborničkoj listi u Podgorici, jer "kombi stranke", poznato je nemaju dovoljno ljudi, a imaju velike apetite".

Oni su reagovali na odgovor kandidatkinje za odbornicu "Ovo je naš grad, može Podgorica" Milene Vuković koja je kazala da se Admir Biorac nalazi na njihovoj listi, ističući da on ima prebivalište na teritoriji Glavnog grada, te da u suprotnom lista ne bi bila potvrđena od strane OIK-a.

Prethodno su iz DPS Tuzi saopštili da se Biorac koji je v. d. direktora Vodovod i kanalizacija Tuzi, član Albanske alternative u Tuzima, našao kao odbornički kandidat na listi Ure i njenih koalicionih partnera "Može Podgorica - Ovo je naš grad" za predstojeće podgoričke izbore.

"Ura, koja je ponosno participirala u Vladi, koja je zbog nacionalne i šovinističke netrpeljivosti diskvalifikovala predstavnike manjinskih partija kao eventualne činioce, nema pravo da svoja nepočinstva sakriva iza lažne brige o građanskom konceptu države. Daleko je čuvena sklonost manipulisanju predsjednika URA, ali nijesmo znali da je on tu svoju „vještinu“ proširio na svoje aktiviste", navodi se u reagovanju.

Poručili su da što se konkretno Admira Biorca tiče, oni nemanju ništa protiv njega ništa, te da je on primjer "da se "američki san" i u Tuzima može ostvariti: od vozača Nika Đeljošaja, do v.d. direktora Vodovoda i kanalizacije Tuzi, pa i do kandidata za odbornika u Skupštini Glavnog grada Podgorice".

Ističu i da pokušaji "patetičnog spinovanja i sakrivanje iza manjinskih partija, u pauzama ostvarivanja Vučićevih interesa, ostaju bespredmetni, jer i tada svaka Urina prevara odiše poznatim švercerskim manirima".

"Vjerujemo da će građani Podgorice sami procijeniti kvalitete našeg sugrađanina i cjeniti to što se pored toliko obaveza u svojim rodnim Tuzima, ima vremena i za njih", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: