Avdić: Na političkoj sceni u Rožajama nude se oni koji su vladali više decenija i uništili sve što se moglo uništiti

Oni koji su brže bolje, kada im se ukazala prilika, smjenjivali pripadnike bošnjačkog naroda sa mjesta odlučivanja u prethodnom periodu, ne mogu očekivati podršku

3251 pregleda 4 komentar(a)
Avdić, Foto: Bošnjačka stranka
Avdić, Foto: Bošnjačka stranka

Oni koji su brže bolje, kada im se ukazala prilika, smjenjivali pripadnike bošnjačkog naroda sa mjesta odlučivanja u prethodnom periodu, ne mogu očekivati podršku građana Rožaja.

To je poručio kandidat za odbornika liste "Bošnjačka stranka – Ispravno za Rožaje", Almir Avdić.

"Rožajci nijesu naivni, oni će glasati za sebe i za svoje", dodaje Avdić, a navodi se u saopštenju Bošnjačke stranke.

“Danas se na političkoj sceni u Rožajama nude oni koji su vladali više decenija i uništili sve što se moglo uništiti, koji su bjanko nosili naše glasove, a zauzvrat nisu dali nijedan kapitalni projekat za Rožaje", kazao je Avdić.

Prema njegovim riječima građani su svjedočili uništavanju cjelokupne rožajske privrede, degradiranju sela i urušavanju infrastrukture.

Dodaju da se nude i neke manje, takozvane građanske partije, čiji su, kako kaže, predstavnici s državnog nivoa, zaustavili sve projekte koje je Bošnjačka stranka pokrenula u Rožajama.

Ističe da su oni kada im se ukazala prilika donosili takve odluke i smjenjivali predstavnike bošnjačkog naroda sa mjesta odlučivanja.

"Pitam se, sa kojim pravom svi oni traže glas građana Rožaja? Odgovor će dobiti 23. oktobra, mudro i ispravno, jer Rožajci nisu naivni, oni glasaju za sebe i za svoje, kazao je Avdić.

Bonus video: