Liješević: Budva mora postati turistička destinacija koja je atraktivna tokom cijele godine

"Osim budvanskih kupališta naša opština može ponuditi mnogo toga. Smatramo da je neophodno raditi na razvoju ponude za one turiste koji žele aktivni odmor u periodu predsezone i postsezone"

2639 pregleda 5 komentar(a)
Liješević, Foto: Prava Crna Gora
Liješević, Foto: Prava Crna Gora

Budva mora postati turistička destinacija koja je atraktivna tokom cijele godine, saopštio je nosilac liste "Luka Liješević– Prava Crna Gora – Držimo riječ - Marko Milačić – Za sve građane Budve“.

U okviru predizborne kampanje za lokalne izbore u Budvi, a predstavljajući dio stranačkog programa, građanima Budve obratio se Liješević.

Liješević je poručio da Budva važi za jednu od mediteranskih metropola turizma, te s toga njena turistička ponuda mora biti prilagođena potrebama turističke potražnje svih 12 mjeseci u godini.

"Osim budvanskih kupališta naša opština može ponuditi mnogo toga. Smatramo da je neophodno raditi na razvoju ponude za one turiste koji žele aktivni odmor u periodu predsezone i postsezone. U tom domenu, neophodno je ulagati u obilježavanje pješačkih i biciklističkih staza u ruralnim oblastima, organizovanje izleta i kreiranje ponude koja će zadovoljiti ukus turiste koji želi svoj odmor provesti u netaknutoj prirodi", poručio je Liješević, a navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

Liješević je kazao da će se Prava Crna Gora zalagati za inovacije i promovisanje novih ideja u tim oblastima kako bi, Budva, bila turistička destinacija koja je atraktivna tokom cijele godine.

"Građani Budve nam mogu vjerovati jer mi držimo datu riječ. Prava Budva – Budva za sve njene građane“, zaključuje Liješević.

Bonus video: