SNP: Posvetićemo dužnu pažnju razvoju Starog Bara

"Nekadašnja 'Primorka', fabrika ulja i sokova, koje se sa nostalgijom sjećaju žitelji Starog Bara, obavezuje nas da iniciramo izgradnju savremenih pogona za preradu južnog voća i maslina", kazali su iz liste "Temeljno za Bar - SNP"

1289 pregleda 2 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Socijalistička narodna partija (SNP) će posvetiti dužnu pažnju razvoju Starog Bara, poručili su iz te partije nakon što su odbornički kandidati liste "Temeljno za Bar – SNP", zajedno sa nosiocem liste Željkom Stojovićem, posjetili tu mjesnu zajednicu.

U razgovoru sa građanima su, kako je saopšteno, "još jednom podsjetili i složili se" da taj kraj ima velike razvojne mogućnosti u oblasti turizma, kulture i poljoprivrede.

Obišli su i starobarsku tvrđavu, kulturno-istorijski kompleks koji se nalazi u fazi obnove i rekonstrukcije. Iz SNP-a su kazali kako smatraju da je tvrđava nedovoljno valorizovana i da treba i može biti "pravi turistički biser".

"Nekadašnja 'Primorka', fabrika ulja i sokova, koje se sa nostalgijom sjećaju žitelji Starog Bara, obavezuje nas da iniciramo izgradnju savremenih pogona za preradu južnog voća i maslina.

"Zahvalni smo građanima Starog Bara na podršci koju nam pružaju, a SNP – Temeljno za Bar posvetiće dužnu pažnju razvoju ovog kraja i ubuduće će u lokalnom parlamentu permanentno inicirati razvojne komponente Starog Bara", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: