Đukanović: Jasno ko je naša alternativa, siguran sam da ne želite da se igrate sa budućnošću svoga potomstva

"Radovaću se sa vama i u nedjelju. Ubijeđen da ćemo doći do još jedne značajne izborne pobjede"

14750 pregleda 17 komentar(a)
Đukanović u Rožajama, Foto: DPS
Đukanović u Rožajama, Foto: DPS

Mislim da je veoma jasno ko je naša alternativa koja se nudi u Rožajama. Zaboravite ako mislite da je ovo puka međupartijska borba za formiranje vlasti. Nije. Ovo je mnogo više od toga. Ovo je prilika da pokažete da shvatate da je odgovornost na vama, rekao je Milo Đukanović, lider Demokratske partije socijalista (DPS) i predsjednik Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju DPS-a on je to rekao tokom konvencije u Rožajama koalicije "Za bolji život Rožaja", koju čine DPS, SD, SDP i LP, na izborima 23. oktobra.

"Imate jasnu ponudu pred vama. Siguran sam da ste odgovorni ljudi i da ne želite da se igrate sa budućnošću svoga potomstva. Morate dobro razmisliti šta želite svojoj djeci. Treba nam građansko Rožaje, treba nam građanska Crna Gora", dodao je Đukanović.

Kako se navodi uputio je riječi zahvalnosti Rožajkama i Rožajcima za sve što je urađeno za istrajnost ideje evropske Crne Gore.

"Radovaću se sa vama i u nedjelju. Ubijeđen da ćemo doći do još jedne značajne izborne pobjede", zaključio je Đukanović.

Bonus video: