BS: Mi smo pobjednici današnjih izbora, Rožaje i Bijelo Polje pokazali snagu naše partije

"BS će nastaviti da vodi ispravnu politiku kao i do sada"

7508 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Bošnjačka stranka
Foto: Bošnjačka stranka

Osvojena apsolutna vlast sa 22 mandata predstavlja istorijski rezultat Bošnjačke stranke, poručeno je iz te partije.

Ti rezultati su, kako navode, pokazatelj je da je Bošnjačka stranka jedini autentični predstavnik bošnjačkog naroda u Crnoj Gori i istinski zastupnik prava bošnjačkog naroda.

“BS će nastaviti da vodi ispravnu politiku kao i do sada. Hvala građanima na ogromnoj podršci koju su nam danas pružili. Naš fenomenalan rezultat u Rožajama pokazuje da Bošnjaci nedvosmisleno biraju Bošnjačku stranku kao svog političkog reprezenta i to je nešto što je dobro za sve buduće političke procese. Izuzetno smo zadovoljni rezultatom u Bijelom Polju, gdje smo osvojili pet mandata, što je pokazatelj rasta podrške našoj partiji i u tom gradu. Nema vlasti u Bijelom Polju bez BS, mi smo pobjednici današnjih izbora", navodi se u saopštenju Bošnjačke stranke.

Poručili su da moraju istaći da su zadovoljni rezultatom u Plavu, gdje su osvojili sedam mandata i pokazali da imaju najstabilnije biračko tijelo.

Ljudi sve više, kako su kazali, daju povjerenje Bošnjačkoj stranci i taj trend više niko neće moći da zaustavi.

"Bošnjačka stranka će biti dio buduće vlasti i u Baru, što je samo potvrda trenda da BS ide uzlaznom putanjom”, zaključuju u saopštenju.

Bonus video: