Demokrate: Muratović Iz NK napada Jokića, jer iz KO nemaju koga da instruišu da obavi taj posao

"Milov i Veselinov potrčko pominje plate, a neće da pomene da poslanici Demokrata, osim što su se odrekli svih privilegija po osnovu svoje funkcije (službenih auta, troškova za gorivo, mobilne telefone, smještaj i dnevnice) i većeg dijela plata koji preusmjeravaju u obnovu seoskih škola, rade svaki dan po 12 sati najmanje"
4 komentar(a)
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Ažurirano: 27.09.2017. 08:04h

Demokratska Crna Gora saopštila je da je poslednje saopštenje DPS-a pisano u stilu "ne znamo jesmo li došli ili pošli"

Oni su reagovali na saopštenje u kojem je Boris Muratović kazao da Demokrate viškom riječi nadoknađuju manjak argumenata

"Posljednje saopštenje DPS-a, koje je samo potpisao jedan u nizu Milovih potrčka iz njegovog rodnog Nikšića, u kojem se Đukanović nije fino proveo na posljednjim lokalnim izborima, pisano je u stilu „ne znamo jesmo li došli ili smo pošli“. No, nije im za zamjeriti u danu kad ni onako nategnutu većinu nisu mogli obezbijediti da na mig šefa nad šefovima organizovanih kriminalnih grupa po ko zna koji put samo „odruči“ i aminuje predloge Vlade. Ovog puta kost u grlu je zapela ministru Raduloviću, perjanici DPS-a iz afere „Bazar“. Mislio Radulović da će moći protivpravno da djeluje baš svaki put kad mu se prohtje, kao što je to radio dok je bio desna ruka Miomira Mugoše. Tajkunski zakonik, kako smo ga potpuno tačno nazvali, nema prođu. I umjesto da i u ime Nikšićana, bar privremeno dok se ne usvoji, izrazi zadovoljstvo što se najveća crnogorska opština neće svesti na nivo mjesne zajednice, Muratović ima smjelosti da pominje kume i rođake. Nakon cijele porodične hobotnice u Budvi, koja je svoje nepotističke i kriminalne pipke pustila na sva radna mjesta u toj opštini i šire, nakon kumčeta Maje Ćatović kojeg je samo ta „titula“ preporučila za menadžera Opštine Kotor, nakon toliko DPS rođaka za svakim stolom u kancelarijama ministarstava, ustanova, državnih preduzeća, zavoda, agencija, uprava i lokalnih samouprava, Muratović se drznuo da Demokratama prebaci nešto slično. Iz Nikšića napada Jokića, jer iz Kotora nemaju više koga da instruišu da obavi taj prljav posao, pošto su tamo do nogu potučeni", navodi se u saopštenju Demokrata.

Demokrate su dodale da je to tužno i mizerno koliko je smiješno.

"Milov i Veselinov potrčko pominje plate, a neće da pomene da poslanici Demokrata, osim što su se odrekli svih privilegija po osnovu svoje funkcije (službenih auta, troškova za gorivo, mobilne telefone, smještaj i dnevnice) i većeg dijela plata koji preusmjeravaju u obnovu seoskih škola, rade svaki dan po 12 sati najmanje. Kao predstavnici građana su svakodnevno sa njima na terenu, pružaju pravne i druge savjete, oslobađaju Crnu Goru kuću po kuću, kvart po kvart, opštinu po opštinu. Neće DPS-ov samozaljubljenik da pomene koliko je samo po osnovu ličnog dohotka iz budžeta Crne Gore uzeo npr. Miodrag Vuković. Tvrdimo da je samo tom jednom, istina, vječnom poslaniku DPS-a isplaćeno toliko sredstava koliko svim političkim subjektima za 2 godine. Na kraju, imamo osjećaj da je ovo konfuzno saopštenje OKG DPS pisao lično Milutin Simović, ali sa neke livade. Ako je radno mjesto poslanika u Skupštini, pitamo se šta je gospodin Simović kad je njegovo radno mjesto na livadi? Ministar ili", zaključeno je u saopštenju Demokrata.

Bonus video: