Knežević: Šćekić odavno ima probleme sa istinom

Knežević podijelio fotografije Šćekića sa predsjednikom Demokratske partije socijalista (DPS) Milom Đukanovićem i bivšim premijerom i poslanikom DPS-a Duškom Markovićem

31521 pregleda 64 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Jedan od lidera Demorkatskog fronta (DF) i predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) oglasio se nakon prozivke potpredsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) Dragoslava Šćekića da je on jedan od krivaca za neuspjele pregovore oko formiranja nove vlade.

"Kad te Dado Šćekić optuži da sarađuješ sa DPS-om...", napisao je kratko Knežević na Tviteru.

Uz tu poruku Knežević je podijelio fotografije Šćekića sa predsjednikom Demokratske partije socijalista (DPS) Milom Đukanovićem i bivšim premijerom i poslanikom DPS-a Duškom Markovićem.

U reagovanju objavljenom na Fejsbuk stranici Demokratskog fronta, Knežević je naveo da Šćekić "odavno ima probleme sa istinom".

"Zato i pribjegava lažima da sam napustio sastanak kojem on nije ni prisustvovao. Kao što je laž da DF hrani DPS. A istina je da DPS hrani Šćekića jer ga je izabrao za ministra. I istina je da su SNP i URA odbili deset ministarstava i čitav bezbjednosni sektor. A to ne mogu ni botovima da objasne", naveo je Knežević.

Bonus video: