Milatović i Borovinić Bojović: Važno da imamo konstruktivan i prijateljski dijalog

Milatović je fotografiju sa Borovinić Bojović objavio istog dana kada su "rat saopštenjima" vodili jedan od lidera Pokreta Evropa sad Milojko Spajić i Demokratska narodna partija (DNP), koja je jedan od konstituenata Demokratskog fronta (DF)

23460 pregleda 47 komentar(a)
Borovinić Bojović i Milatović, Foto: Facebook/Jakov Milatović
Borovinić Bojović i Milatović, Foto: Facebook/Jakov Milatović

Kandidat za gradonačelnika Podgorice i jedan od lidera Pokreta Evropa sad Jakov Milatović razgovarao je danas sa nositeljkom liste "Za budućnost Podgorice" i kandidatkinjom za predsjednicu Skupštine Glavnog grada Jelenom Borovinić Bojović.

"Važno je da imamo konstruktivan i prijateljski dijalog, upravo kako i građani to očekuju od nas", napisao je Milatović na svom Fejsbuk profilu gdje je objavio fotografiju sa Borovinić Bojović.

Milatović je fotografiju sa Borovinić Bojović objavio istog dana kada su "rat saopštenjima" vodili jedan od lidera Pokreta Evropa sad Milojko Spajić i Demokratska narodna partija (DNP), koja je jedan od konstituenata Demokratskog fronta (DF).

Spajić je optužio DF i Demokratsku partiju socijalista (DPS) da su "prvi obrisi jedinstva" njihovih lidera bili "bezočni napadi na program Evropa sad".

To je Spajić naveo komentarišući izjavu lidera Demokratske narodne partije (DNP) i jednog od lidera DF-a Milana Kneževića da ne vidi zašto ne bi mogli da sarađuju sa DPS-om ako se pojave drugi ljudi poslije izbora.

Iz DNP-a su odgovorili Spajiću da bi bolje bilo "da se pripremi za saslušanje u SDT-u", a pitali su ga i da li je "u periodu između 21-22. decembra posjetio američku Ambasadu sa još nekim liderima parlamentarnih stranaka, obavezavši se da će dati puni doprinos da ne dođe do formiranja vlade Miodraga Lekića".

Iz DNP-a su pitali da li stavove Spajića dijeli Milatović za kojeg su naveli da s DF-om planira koaliciju u Podgorici, i računa na glasove njihovih odbornika za njegov izbor za gradonačelnika.

Bonus video: