Nikolić: Bogdanović pokazao svu promašenost politike Demokrata

"Demokrate idu utabanim stazama SNP-a. Časno i temeljno, što bi rekao njihov bivši partijski drug Vladimir Joković", kazao je poslanik DPS-a

8063 pregleda 38 komentar(a)
Nikolić, Foto: DPS
Nikolić, Foto: DPS

Portparol i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić kazao je da je intervju generalnog sekretara Demokrata Borisa Bogdanovića, nakon "tromjesečnog tihovanja uzrokovanog šokom usljed katastrofalnih izbornih rezultata" na lokalnim izborima 23. oktobra, pokazao "svu promašenost politike" Demokrata koje, smatra Nikolić, rapidno gube rejting i ostaju bez bilo kakve političke perspektive.

"Stranka koja je nekada pretendovala da bude ozbiljna, građanska i evropska pretvorila se u satelit proruskog Demokratskog fronta koja je prinuđena da javno i ponizno moli za koalicije ne bi li nekako preživljavala na političkoj sceni Crne Gore.

"Jeftine i politikantske poruke, lišene bilo kakve ozbiljne političke sadržine, programa i ideologije te opravdavanje pomahnitalog fašizma DF-a istrajavanjem na promašenoj politici anti-DPS platforme samo potvrđuju da Demokrate idu utabanim stazama SNP-a. Časno i temeljno, što bi rekao njihov bivši partijski drug Vladimir Joković", saopštio je Nikolić

"O kakvoj temeljnosti i principijelnosti se radi najbolje svjedoči činjenica da su Demokrate, upravo sa Demokratskom partijom socijalista i na inicijativu naše partije glasale za rušenje vlada Dritana Abazovića koji je od lažljivog Iznoguda za njih ponovo postao poželjan i prihvatljiv politički partner", dodao je u saopštenju poslanik DPS-a.

Bonus video: