Nikolić: Zapomaganje da Đukanović ne bude predsjednik pokazuje Abazovićev nepodnošljiv strah od izbora

"Kada se taj strah udruži sa panikom od iskaza Rada Miloševića, dobijamo neuračunljivu osobu koja to svoje stanje ne uspijeva ni malo da prikrije"

15097 pregleda 48 komentar(a)
Nikolić, Foto: Boris Pejović
Nikolić, Foto: Boris Pejović

Zapomaganje Dritana Abazovića da Milo Đukanović ne bude predsjednik novi je nivo demonstracije očaja političkog davljenika koji ima nepodnošljiv strah od predstojećih izbora, napisao je na Tviteru Miloš Nikolić, portparol i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore.

"Kada se taj strah udruži sa panikom od iskaza Rada Miloševića, dobijamo neuračunljivu osobu koja to svoje stanje ne uspijeva ni malo da prikrije", dodao je Nikolić.

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović rekao je ranije danas da Građanski pokret URA još nije zauzeo zvaničan stav povodom predsjedničkih izbora, ali da je najvažnija stvar da Milo Đukanović više ne bude predsjednik države.

"Abazović je svojom izdajničkom i sluganskom politikom doveo URU ispod cenzusa i sada umjesto da nominuje svog kandidata moli političke subjekte da ga neko uzme u predizbornu koaliciju, a za uzvrat obećava par hiljada glasova podrške na predstojećim predsjedničkim izborima. Jadno - baš onako kako smo od brata Abaza i navikli", zaključio je Nikolić.

Bonus video: