Mandić u Baru: Pobjeda nad Đukanovićem je pobjeda svih nas

"Ako budemo jedinstveni i složni, ja sam siguran da posao možemo da završimo i 19. marta", rekao je Mandić

3917 pregleda 10 komentar(a)
Sa skupa u Baru, Foto: Medijski tim predsjedničkog kandidata Andrije Mandića
Sa skupa u Baru, Foto: Medijski tim predsjedničkog kandidata Andrije Mandića

Predsjednički kandidat i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić poručio je u Baru da je pobjeda nad Milom Đukanovićem na predstojećim izborima "pobjeda svih nas".

"Jedino mi možemo da pomirimo ono što nam je u zavjet ostavio Sv. Petar Cetinjski. Šaljemo poruku da smo spremni za pomirenje. Pružamo ruku braći da se svi uključe u proces obnove Crne Gore", kazao je Mandić na skupu u Baru, kako je saopšteno iz njegovog izbornog štaba.

Poručio je da treba okupiti sve u Crnoj Gori oko zajedničkih pitanja kao što su "mir u zemlji, nova radna mjesta i odnos prema porodici i djeci".

Ukazao je i da su javna preduzeća "vraćena u državne ruke", između ostalog i Luka Bar. "Umjesto luke koja je poznata po švercu droge i cigareta, ona je Bogom dana da tu budu energetski kompleksi, tečni gas, elektrane na gas, da se kroz rekonstrukciju pruge sa Srbijom usmjerava i pretovara roba u Luci Bar", rekao je Mandić.

Andrija Mandić Bar
foto: Medijski tim predsjedničkog kandidata Andrije Mandića

Kazao je da "nakon pobjede na predsjedničkim izborima" treba ponoviti ono što je urađeno u Budvi.

"U Budvi je DF sam osvojio vlast. Za naredne izbore ćemo pokušati da napravimo takvu koaliciju koja će sama osvojiti vlast", naglasio je Mandić.

Kako kaže, politički život se mora vratiti u normalu, nakon "svih izdaja, prevara", te pravila da "ako imate manje, to dobijete više u izvršnoj vlasti".

"Ako budemo jedinstveni i složni, ja sam siguran da posao možemo da završimo i 19. marta. Pobjeda nad Milom Đukanovićem je pobjeda svih nas", zaključuje Mandić.

Bonus video: