Ivanović: Milatović sigurno ulazi u drugi krug prema našim rezultatima na osnovu obrađenog materija

"Ostvario je u izvanredne rezultate u Podgorici, Nikšiću, Zeti, Herceg Novom, Danilovgradu, Plužinama...Na pojedinim biračkim mjestima u ovim gradovima Milatović je uzeo više nego Đukanović i Mandić zajedno", kazao je on

20249 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Biljana Matijašević
Foto: Biljana Matijašević

Član predsjedništva Evropa sad Filip Ivanović kazao je da iz tog pokreta smatraju da zabilježene nepravilnosti teško mogu uticati na izborni rezultat.

"Na jednom mjestu u Podgorici smo imali da su suprug i supruga zajedno glasali i objavili kako su glasali, dok na jednom mjestu u Podgorici nije radio aparat za provjeru ličnih karata jedno vrijeme. U Rožajama je u jutarnjim satima bio problem sa strujom", kazao je on.

Ivanović je kazao da prema njihovim rezultatima na osnovu trenutno obrađenog materijala, Jakov Milatović "sigurno ulazi u drugi krug".

"Ostvario je u izvanredne rezultate u Podgorici, Nikšiću, Zeti, Herceg Novom, Danilovgradu, Plužinama...Na pojedinim biračkim mjestima u ovim gradovima Milatović je uzeo više nego Đukanović i Mandić zajedno", kazao je on.

"Sasvim sigurno prolazi u drugi krug, a s obzirom na izjave drugih kandidata, on je sljedeći predsjednik Crne Gore"

Pogledajte atmosferu iz izbornog štaba Evrope sad:

Supruga Jakova Milatovića je večeras došla u izborni štab Evrope sad, a pristalice su je pozdravile uzvikujući "prva dama".

foto: Biljana Matijašević

Bonus video: