SNP: Mladim ljudima možemo konačno ponuditi sigurniju i ljepšu budućnost

"Još jednom čestitamo na opštenarodnoj pobjedi i zahvaljujemo svim građanima i političkim subjektima koji su dali doprinos da se valorizuje 25-godišnja borba protiv Mila Đukanovića i DPS-a", navodi se u saopštenju SNP-a

7258 pregleda 24 komentar(a)
Dragoslav Šćekić i Vladimir Joković, Foto: Luka Zeković
Dragoslav Šćekić i Vladimir Joković, Foto: Luka Zeković

Predsjedništvo Socijalističke narodne partije (SNP) čestitalo je Jakovu Milatoviću pobjedu na predsjedničkim izborima.

Takođe su čestitali pobjedu svim građanima Crne Gore.

"Crna Gora je napravila još jedan istorijski demokratski iskorak - na slobodnim izborima potučen je Milo Đukanović", kazao je predsjednik partije Vladimir Joković.

On je dodao da se ovom događaju "raduju svi slobodnomisleći građani Crne Gore, a posebno sam ponosan na doprinos SNP ovom istorijskom rezultatu, jer u mjestima gdje je SNP najjači politički subjekt, Jakov Milatović je odnio najubjedljiviju pobjedu."

Ovo je, kazao je Joković, pobjeda svih građana i svih političkih partija koji su pružili doprinos u razvlašćivanju DPS-a.

"Vjerujem da je pred građanima Crne Gore svjetlija budućnost, a novoizabranom predsjedniku Jakovu Milatoviću najiskrenije čestitam ubjedljivu pobjedu u nadi da će obavljati funkciju na način koji najbolje odgovara građanima Crne Gore, kao i da će doprinijeti demokratizaciji i jednakosti društva", navodi se u saopštenju Socijalističke narodne partije.

Rezultate predsjedničkih izbora čestitao je i potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić.

"Ovo je prilika da se sjetimo i zahvalimo svima onima sa kojima smo se zajedno borili a koji nijesu dočekali ovaj istorijski dan. Večeras započinjemo novu eru, kada mladim ljudima možemo konačno ponuditi sigurniju i ljepšu budućnost, kao i demokratskiju, pravedniju i bolju Crnu Goru", rekao je Šćekić.

"Nakon 25 godina, ujedinjeni u časnoj, poštenoj i hrabroj borbi protiv režima Mila Đukanovića, građani Crne Gore uspjeli su da završe ono što je Socijalistička narodna partija započela", navodi se u saopštenju SNP-a.

Pred nama je još mnogo posla, ali sada znamo šta nam je činiti, dodao je Šćekić.

"Ovo je prilika da se sjetimo i zahvalimo svima onima sa kojima smo se zajedno borili a koji nijesu dočekali ovaj istorijski dan. Večeras započinjemo novu eru, kada mladim ljudima možemo konačno ponuditi sigurniju i ljepšu budućnost, kao i demokratskiju, pravedniju i bolju Crnu Goru", navodi se u saopštenju SNP-a.

Šćekić je dodao da je Socijalistička narodna partija potekla iz naroda i uvijek je uz svoj narod.

"Još jednom čestitam na opštenarodnoj pobjedi i zahvaljujemo svim građanima i političkim subjektima koji su dali doprinos da se valorizuje 25-godišnja borba protiv Mila Đukanovića i DPS-a", kazao je on.

Živjela sloboda, dodao je, i poželio sreću novoizabranom predsjedniku Jakovu Milatoviću.

Bonus video: