PES: Žalimo što je došlo do nesporazuma u okviru SPP-a za koji nemamo nikakvu odgovornost

"Takođe, odlučno odbijamo bilo kakve navode koji upućuju na namjere Evrope sad da potčini bilo koga, a pogotovo ne one subjekte kojima smo iskreno željeli pomoći u političkoj afirmaciji"

50565 pregleda 291 reakcija 32 komentar(a)
Foto: Evropa sad
Foto: Evropa sad

Pokret Evropa sad (PES) je pokazao korektan odnos prema Stranci pravde i pomirenja (SPP) tako što je vanparlamentarnoj stranci ukazao povjerenje, prihvativši da predsjednik pomenute stranke bude na poziciji koja obezbjeđuje parlamentarni status, navodi se u reagovanju ovog pokreta.

SPP je ranije danas saopštio da povlači svoju podršku PES-u jer je, kako su kazali, nepouzdan partner koji pokušava staviti pod kontrolu čitave partije.

"Žalimo što je došlo do nesporazuma u okviru SPP-a za koji PES apsolutno nema nikakvu odgovornost. Takođe, odlučno odbijamo bilo kakve navode koji upućuju na namjere Evrope sad da potčini bilo koga, a pogotovo ne one subjekte kojima smo iskreno željeli pomoći u političkoj afirmaciji", kazali su iz PES-a.

Oni su se i zahvalili kolegama iz SPP-a na podršci njihovom predsjedničkom kandidatu Jakovu Milatoviću i poželjeli im puno uspjeha u daljem političkom djelovanju.

Bonus video: