Joković: SNP još nije donio odluku o ulasku u 44. vladu

"Bili bismo srećni kad bi resor poljoprivrede pripao bilo kojoj partiji, a ako ti rezultati budu bolji nego dok sam ja bio na čelu, i tako bi trebalo da svi razmišljamo", kazao je Joković

9189 pregleda 49 reakcija 49 komentar(a)
Joković, Foto: Boris Pejović
Joković, Foto: Boris Pejović

Socijalistička narodna partija (SNP) još nije donijela odluku o ulasku u 44. vladu, kazao je predsjednik te stranke i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković.

Joković je novinarima, prilikom obilaska Kuće meda u Danilovgradu, rekao da još razgovaraju i ponovio da bi bilo dobro da naredna vlada dobije širu podršku, kako bi se odblokirale sve institucije u Crnoj Gori.

“Odluku ćemo donijeti na organima partije. SNP u ovom momentu nije donio definitivnu odluku da li će postati dio 44. vlade", kazao je Joković, prenosi portal RTCG.

Upitan da li će ostati na čelu resora poljoprivrede, on je kazao da ta partija nikada nije tražila šta bi nekome pripalo.

"Bili bismo srećni kad bi resor poljoprivrede pripao bilo kojoj partiji, a ako ti rezultati budu bolji nego dok sam ja bio na čelu, i tako bi trebalo da svi razmišljamo", kazao je Joković.

Bonus video: