Pavićević: Abazović bi da izborima produži cirkus koji predvodi

Bez osvrtanja na sve što ostaje iza njegovog karikaturalnog vršenja vlasti, kako je rekao Pavićević, "vjerujemo da, pošto već najavljuje vanredne izbore, Abazović planira samostalan nastup URA-e na njima"

7010 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Aleksandar Pavićević, Foto: DPS
Aleksandar Pavićević, Foto: DPS

Član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Crne Gore Aleksandar Pavićević, kazao je da Dritan Abazović u nastojanju da makar još koji mjesec produži cirkus i lakrdijašenje kojim rukovodi, danas je objelodanio ono što zapravo priželjkuje od juna - a to su još jedni parlamentarni izbori.

To je saopšteno iz DPS-a.

"To je i očekivano jer, osim što bi po svaku cijenu da još malo bude na vlasti, Abazović zna šta i njega i njegove saradnike čeka nakon toga, ukoliko nadležni organi budu radili svoj posao", dodaje se u saopštenju DPS-a.

Bez osvrtanja na sve što ostaje iza njegovog karikaturalnog vršenja vlasti, kako je rekao Pavićević, vjerujemo da, pošto već najavljuje vanredne izbore, Abazović planira samostalan nastup URA-e na njima.

"Bez kamufliranja u okviru na brzinu sklepanih koalicija, bez prikrivanja. Jer, tako bi bilo najpravednije da im građani na izborima daju konačnu ocjenu i o njihovom radu i o onome u šta su pretvorili i institucije i državu, šaljući ih duboko ispod cenzusa, u političku prošlost kojoj i pripadaju", navodi se u saopštenju.

Bonus video: