Šćekić: Pokušaj Zorana Lazovića da spinuje javnost probajući da se predstavi kako on sastavlja Vladu neće proći

"Zahvaljujući našim stradanjima tokom 25 godina vlasti DPSa u toku su odlučni procesi i konkretna otkrivanja i procesuiranja počinilaca i nalogodavaca najtežih krivičnih djela protiv države Crne Gore, njene imovine, a samim tim i građana"

11840 pregleda 35 reakcija 35 komentar(a)
Foto: Mediabiro
Foto: Mediabiro

Pokušaj Zorana Lazovića da spinuje javnost probajući da se predstavi kako on sastavlja Vladu i time dodatno ruši politički ambijent i povjerenje između političkih subjekata od 30. avgusta kod Socijalističke narodne partije (SNP) neće proći, saopštio je potpredsjednik te stranke i ministar zdravlja Dragoslav Šćekić..

"Socijalistička narodna partija (SNP) je subjekat koji se 25 godina bori protiv organizovanog kriminala i korupcije, čega su reprezenti upravo vođe režima Demokratske partije socjalista (DPS) i njima bliskih struktura koji su zajedno ostvarivali veliku materijalnu korist na račun građana", kazao je Šćekić.

On je istakao da je SNP kao dio 43. Vlade pokazao odlučnost i preduzeo konkretne korake i da će uvijek biti partner i podrška, kako su to i do sada bili, svima onima koji žele nedvosmislenu borbu protiv kriminala i korupcije.

Kazao je da država nikada više ne smije dozvoliti da kriminalne strukture sastavljaju vlade kako su to činili do 30. avgusta.

"SNP kao učesnik ove i budućih vlada sigurno će biti garant nastavka takvog djelovanja i borbe ili nećemo biti dio takvog ambijenta koji ne želi da se suprotstavi organizovanom kriminalu i korupciji", navodi se u saopštenju.

"Zahvaljujući našim stradanjima tokom 25 godina vlasti DPSa u toku su odlučni procesi i konkretna otkrivanja i procesuiranja počinilaca i nalogodavaca najtežih krivičnih djela protiv države Crne Gore, njene imovine, a samim tim i građana", dodaje se.

Oni je naglasio da je građanima Crne Gore i njima kao nosiocima izvršne vlasti, neprijatelj isti i da je zajednički cilj da se društvo vrati na odgovoran kolosjek, da se vrati snaga institucijama sistema i da se zatvore poglavlja 23 i 24.

"Onima kojima to nije cilj, ma kako se oni zvali i za čije interese djelovali kroz određene kriminalne političke strukture nikada više neće upravljati Crnom Gorom", zaključio je Šćekić.

Bonus video: