Mugoša: Prvi kapitalni projekat - rekonstrukcija sale Vlade da bi svi članovi sjeli

"Dobro je da i SNP ima vicepremijera… Premijer + 18 (19) ministara + pet potpredsjednika Vlade (od toga tri bez resora) a za godinu na sve to još četiri ministra i jedan potpredsjednik Vlade

11799 pregleda 30 reakcija 30 komentar(a)
Mugoša, Foto: Socijaldemokrate
Mugoša, Foto: Socijaldemokrate

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Crne Gore Boris Mugoša kazao je da bi prvi kapitalni projekat buduće vlade trebalo da bude rekonstrukcija sale u zgradi Vlade u kojoj se održavaju sjednice, kako bi svi njeni budući članovi "sjeli"

"Dobro je da i SNP ima vicepremijera… Premijer + 18 (19) ministara + pet potpredsjednika Vlade (od toga tri bez resora) a za godinu na sve to još četiri ministra i jedan potpredsjednik Vlade. Prvi kapitalni projekat - rekonstrukcija sale Vlade da bi svi članovi sjeli", napisao je Mugoša na nalogu na platformi X.

Predsjedništvo Socijalističke narodne partije (SNP) večeras je donijelo odluku da potpredsjednik te partije Dragoslav Šćekić bude kandidat za potpredsjednika Vlade za regionalni razvoj i ministra sporta i mladih, a lider stranke Vladimir Joković ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

U finalnom sporazumu o formiranju nove vlasti, u koji su "Vijesti" imale uvid, ne pominje se pozicija potpredsjednika Vlade za regionalni razvoj.

Bonus video: