Ibrahimović bio na Molitvenom doručku, američke zvaničnike upoznao sa političkim dešavanjima u Crnoj Gori

Lider Bošnjačke stranke će se sastati sa predstavnicima udruženja dijaspore, kao i sa asocijacijom biznismena koji su porijeklom iz Crne Gore.

4468 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Bošnjačka stranka
Foto: Bošnjačka stranka

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović prisustvovao je, zajedno sa suprugom, na 72. Molitvenom doručku, koji je danas održan u Kapitol hilu u Vašingtonu.

Molitvenom doručku prisustvovali su lideri, političari i biznismeni iz više od 140 zemalja svijeta, koje je pozdravio domaćin susreta, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden.

Bošnjačka stranka je saopštila da je Ibrahimović, tokom ovog događaja, imao priliku da razgovara sa brojnim učesnicima o najvažnijim dešavanjima u svijetu.

"Tokom više razgovora sa više američkim zvaničnika, Ibrahimović je sagovornike upoznao sa političkim dešavanjima u Crnoj Gori, značajnim procesima koji se odvijaju u državi i stavovima i pozicijom Bošnjačke stranke u kontekstu tih dešavanja", navodi se u saopštenju.

Ibrahimović će se u nastavku posjete SAD sastati sa predstavnicima udruženja dijaspore, kao i sa asocijacijom biznismena koji su porijeklom iz Crne Gore.

Bonus video: