DPS Budva: Mandat SO Budva trebalo je odavno da bude skraćen

"Stav Demokratske partije socijalista je poznat, i ukoliko inicijativa formalno uđe u proceduru, mi ćemo se na glasanju izjasniti i jasno odrediti prema skraćenju mandata Skupštini"

4591 pregleda 5 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Mandat Skupštini opštine (SO) Budve trebalo je odavno da bude skraćen, jer je svaki novi dan ignorisanja činjenice da se Budvom upravlja iz zatvora, najnepoštenija zloupotreba njenih građana, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

"Demokratska partija socijalista poziva na nove izbore od dana hapšenja predsjednika opštine Mila Božovića. Ni tada ni danas, naš grad nije funkcionisao, između ostalog, zahvaljujući i politikantskim igrama koje, nažalost, prate i najavljenu inicijativu Demokrata o skraćenju mandata lokalnom parlamentu. To što su Demokrate kazale da DPS-u ne nude da potpiše inicijativu za skraćenje mandata ne tangira nas, ali i to je još jedan prilog neodgovornosti prema građanima Budve, i još jedna u nizu politikantskih igrica koje su naš grad dovele na ivicu ponora, ne samo zahvaljujući ovom posljednjem mandatu, već i prethodnim mandatima, u kojima su potpisnici inicijative vršili vlast", navodi se u saopštenju.

Oni su istakli da za njih nema većeg prioriteta od toga da se, kako kažu, spere ljaga sa lica Budve, i da taj grad konačno dobije odgovornu i sposobnu vlast, oslobođenu politikanata i kalkulanata.

"Stav Demokratske partije socijalista je poznat, i ukoliko inicijativa formalno uđe u proceduru, mi ćemo se na glasanju izjasniti i jasno odrediti prema skraćenju mandata Skupštini", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: