Milatović: Šehović dugogodišnji član DPS-a, u pitanju je čovjek koji nikada nije imao ideološku i političku utemeljenost

"Nego, čast i bruka žive dovijeka, te će tako i ova bruka ostati kao trajna mrlja na obrazu Armena Šehovića koju neće moći da operu ni sitne funkcionerske privilegije koje trenutno uživa, sve do transfera u neku novu partiju"

14319 pregleda 58 reakcija 43 komentar(a)
Sonja Milatović, Foto: DPS
Sonja Milatović, Foto: DPS

Poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Armen Šehović, koji je potpisao saopštenje u kojem na primitivan način etiketira Demokratsku partiju socijalista (DPS), dugogodišnji je član naše partije, čija je supruga Elvira bila osma na odborničkoj listi DPS-a za lokalne izbore u Plavu 2018. godine, saopštila je poslanica DPS-a Sonja Milatović.

"Ne čudi nas njegov transfer ka PES-u budući da je u pitanju čovjek koji nikada i nije imao neku posebnu ideološku i političku utemeljenost, već se isključivo priklanjao partijama na vlasti – o čemu svjedoči činjenica da je nakon 30. avgusta lutao od Demokrata, preko GP URA do Bošnjačke stranke. Ne čudi nas ni to što je u cilju dokazivanja svojim novim poslodavcima, baš on primoran da atakuje na ljude sa kojima je dijelio godine svog života", navodi se u saopštenju.

Milatović je kazala da ono što ih kako kažu, ipak, čudi jeste što je Šehović "u svom konvertitstvu spreman da brani i Andriju Mandića, čovjeka koji muslimane naziva lažnim ljudima i dokazanog negatora genocida u Srebrenici koji decenijama zastupa politiku velikosrpskog nacionalizma koja je direktno usmjerena protiv Bošnjaka i muslimana u Crnoj Gori".

"Nego, čast i bruka žive dovijeka, te će tako i ova bruka ostati kao trajna mrlja na obrazu Armena Šehovića koju neće moći da operu ni sitne funkcionerske privilegije koje trenutno uživa, sve do transfera u neku novu partiju", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: