Milatović: Šehović pobjegao od odgovora i sakrio se iza partije, PES-u više priliči ime Pokret Egzodus sad

"Od Šehovića nas to ne čudi. Šta očekivati od čovjeka kojeg je politički put doveo do toga da brani Andriju Mandića, nego da kukavički slegne ramenima, prećuti istinu koja mu je saopštena i pobjegne od sučeljavanja argumenata

13720 pregleda 34 reakcija 8 komentar(a)
Sonja Milatović, Foto: DPS
Sonja Milatović, Foto: DPS

Armen Šehović očekivano je pobjegao od odgovora i sakrio se iza centrale stranke kako bi izbjegao raspravu o njegovom političkom konvertitstvu koje je isključiva posljedica njegove ambicije da se priklanja onim strankama koje su na vlasti, saopštila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Sonja Milatović.

Ona je kazala da je jasno da u Pokretu Evropa sad (PES) pišu o napuštanjima stranke, suočeni sa činjenicom da im, kako navodi, svakog dana članovi Predsjedništva, odbornici, pa i čitavi opštinski odbori napuštaju partiju, te da im zbog toga sve više priliči ime Pokret Egzodus sad.

"Od Šehovića nas to ne čudi. Šta očekivati od čovjeka kojeg je politički put doveo do toga da brani Andriju Mandića, nego da kukavički slegne ramenima, prećuti istinu koja mu je saopštena i pobjegne od sučeljavanja argumenata". navodi se u saopštenju.

"A što se tiče nesuvislih teza, čija besmislenost sugeriše da ih je vjerovatno skicirao Vasilije Čarapić, imam jedino da im poručim kako na kraju uvijek progovore o onome što ih najviše boli", zaključuje se.

Bonus video: