Spajić ne odgovara na pitanja o Evropi sad 3

Spajić je pomenuo program Evropa sad 3 na konferenciji za medije koju je održao ranije danas sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Gabrijelom Eskobarom koji boravi u posjeti Crnoj Gori

20895 pregleda 110 reakcija 29 komentar(a)
Spajić na otvaranju puta Jezerine - Lubnice, Foto: Dragana Šćepanović
Spajić na otvaranju puta Jezerine - Lubnice, Foto: Dragana Šćepanović

Premijer Milojko Spajić nije odgovorio na dva puta ponovljeno pitanje "Vijesti" šta će podrazumijevati program Evropa sad 3. Umjesto toga, on je govorio o programu Evropa sad 2, čije su prve efekte, kako kaže, građani Crne Gore vidjeli u februaru.

„Tada su penzioneri primili minimalne penzije od 450 eura. Mnogi nijesu vjerovali da će se to desiti i mnogi su govorili d aje to nemoguća misija. Ja mislim da je 450 eura minumum ljudskog dostojanstva u Crnoj Gori, bilo da je za minuli ili konkretni rad. Idemo u implementaciju Evropa sad 2 ove godine i za radnike , tako da jedva čekamo da vidimo kako će radnici biti zadovoljni u tom smislu“, reko je premijer na otvaranju puta Jezerine - Lubnice.

Spajić je pomenuo program Evropa sad 3 na konferenciji za medije koju je održao ranije danas sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Gabrijelom Eskobarom koji boravi u posjeti Crnoj Gori.

"...Evropa sad 1, Evropa sad 2, Evropa sad 3 i sve druge ekonomske mjere koje se budu sprovodile, sprovode se zbog evropskog puta. Bez evropskog puta reforme ne mogu biti sprovođene", kazao je Spajić.

Bonus video: